All inclusive busreizen

All Inclusive busreizen zijn in opkomst. Nieuwsgierig naar deze reisvorm? En profiteren van de beste aanbiedingen? Bekijk dan snel deze pagina!

Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Zorgeloos op vakantie

Bij all inclusive reizen dachten de meeste mensen tot voor kort de meeste mensen aan Egyptische stranden, de Turkse rivièra, etc. Maar daar is verandering in gekomen!Want de opkomst van de all inclusive busreis is een feit. Nadat Peter Langhout Reizen zijn all inclusive busreizen een aantal jaren geleden met groot succes lanceerde, is het concept her en der overgenomen en worden deze heerlijke vakanties op veel meer plekken aangeboden.

Busreis + Overnachtingen + Excursies + All Inclusive = Een all inclusive busreis

Benieuwd naar onze all in tips? Kijk onderaan de pagina voor de leukste tips!

All Inclusive

All Inclusive reizen zijn bij uitstek geschikt voor wie ervan houdt dat zijn of haar vakantie helemaal geregeld is. Heb je het hele jaar hard gewerkt en is vakantie voor jou hét moment om lekker bij te tanken? Dan hoef je geen uur door de stad te struinen op zoek naar een restaurant voor het diner of je lunch. In de meeste hotels houdt de all inclusive formule in dat er een buffetdiner is, zodat je kunt pakken wat je zelf lekker vindt en zoveel als je zelf lekker vindt.

Ook zijn drankjes en extra snacks meestal de hele dag inbegrepen. Bij sommige hotels geldt het all in principe alleen tussen bepaalde tijden, dus kijk daar even goed naar voordat je boekt.

Het is ideaal dat je vakantie begint zonder zorgen en dat je nergens meer over na hoeft te denken. Gewoon lekker ontspannen.

wijn drinken  lekkernijen

Excursies

Het verschil met een normale all inclusive vakantie, is dat een all inclusive busreis natuurlijk ook het vervoer betekent, maar ook inclusief leuke excursies is. Eigenlijk is het een excursiereis, maar dan met all inclusive verzorging. De elementen van deze reis zijn niet nieuw (excursiereis en all inclusive), maar nooit eerder werd het op deze manier gecombineerd.

Op je vakantiebestemming ga je dus met de groep op pad om de omgeving te ontdekken. De chauffeur en/of reisleider nemen je mee naar de leukste plekjes en vertellen je er van alles over. Zo benut je je all in vakantie optimaal: alles is voor je geregeld (dus lekker ontspannen) en je ziet toch een hoop van de omgeving.

Voorbeeld: een 5-daagse busreis naar de Moezel:

 • De busreis
 • 4 overnachtingen
 • 4 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 4 x lunchbuffet of lunchpakket (ook als je op excursie bent wordt er goed voor je gezorgd!)
 • 4 avonden met gratis drankjes
 • Excursie boottocht over de Moezel
 • Excursie naar Cochem
 • Excursie naar Rüdesheim
 • Excursie naar Koblenz
 • Excursie naar Trier
 • Excursie naar Bernkastel Kues
 • Excursie naar Aken

Benieuwd geworden? Lees hier dan het hele reisprogramma van de 5-daagse all inclusive busreis Moezel.

gebouwen moezel   plein moezel

De busreis

Laten we de bus zelf vooral niet vergeten. Je maakt ten slotte een busreis en daar is de bus een groot onderdeel van. Het gaat niet alleen om de heen- en de terugweg, maar je zit ook in de bus als je alle excursies maakt. De bus is een ideale manier om de omgeving te ‘scannen’. Je hebt continu uitzicht op mooie natuur of een gezellige stad; je kunt alles wat er om je heen gebeurt in de gaten houden. Omdat de bus zo’n belangrijk onderdeel van zo’n reis is, is het goed van tevoren te kijken naar jouw wensen.

De meeste bussen worden uitgevoerd met een Standaard of Tourist Class bus. Als je een langere vakantie boekt is het misschien handig om een Royal Class busreis te boeken. Je hebt dan net wat meer luxe en zit net wat comfortabeler op lange afstanden.

Hieronder vind je de afstanden tussen de stoelen in de verschillende bussen:

 • Standaard Class: 68 cm
 • Tourist Class: 75 cm
 • Comfort Class: 85 cm
 • Royal Class: 94 cm
 • First Class: 94 cm en met minder stoelen naast elkaar, dus bredere stoelen

Ook als je bijvoorbeeld heel lang bent, kan het verstandig zijn van tevoren even te checken met wat voor soort bus de reis gemaakt wordt. Als je met de juiste verwachtingen op reis gaat, is alles perfect geregeld en hoef jij alleen nog maar te genieten!

All inclusive tips

We noemden al de Moezel busreis van Peter Langhout Reizen. Maar we geven je graag nog een paar uitzonderlijke tips:

Direct naar

1-Reizen klein

Waarom 1-Reizen?

 • Selectie met ANVR & SGR aanbieders
 • De beste deals geselecteerd
 • Complete informatie

Inspiratie

vlieg bus

Weer eens wat anders: bus rondreizen met het vliegtuig

Wat? Busrondreizen doe je toch met de bus? Ja, dat klopt. Maar als je een bus rondreis met het vliegtuig boekt, kun je wél een stuk verder op vakantie. En ...

Bekijk

De Alhambra in Granada; onze ervaring

Ben je wel eens op vakantie in Spanje geweest? En heb je toen de Alhambra in Granada bezocht? Zo niet, dan raden we je dat zeker aan. Wij zijn er geweest en del...

Bekijk