Busreis Andorra

Andorra is een afwisseling van bergen, dorpjes, meren en rivieren. Een schitterende bestemming voor liefhebbers van natuur. Vergelijk de busreizen naar Andorra op deze pagina!


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Een afwisseling van bergen, dorpjes en meren!

Een ministaatje in de Pyreneeën met adembenemende landschappen en heerlijke rust. Reizigers die in het verleden voor een busreis naar Andorra hebben gekozen kwamen razend enthousiast terug van hun reis. Een reis naar Andorra wordt vaak gecombineerd met een busreis naar Spanje of Frankrijk. Ga jij dit jaar mee op reis naar dit land dat uitermate geschikt is voor liefhebbers van rust en natuur? Vergelijk alle reisbureaus met busreizen naar Andorra op deze pagina en lees je in over deze bestemming.

Andorra in het kort

  • Een ideale bestemming voor liefhebbers van natuur
  • Een busreis naar Andorra wordt vaak gecombineerd met een bezoek aan Spanje & Frankrijk
  • Schitterende uitzichten in het bergachtige gebied in Andorra

Touroperators vergelijken

Busreizen vergelijken

8 dagen busreis Andorra

Tijdens deze 8-daagse busreis van Peter Langhout Reizen bezoek je alle hoogtepunten van Andorra. Tijdens deze reis rijd je door het imposante landschap van Andorra en bezoeken we o.a. authentieke kerkjes, tempels en dorpjes. In de reis zit ook een uitstapje naar Frankrijk en Spanje. Verblijf o.b.v. halfpension. Incl. vele extra's.

399,-

Busreis Andorra & Pyreneeën - 12 dagen

De combinatie busreis naar Andorra en de Costa Brava in Spanje is bij Kras al jarenlang een van de meest geliefde busreizen. Dit is een reis die excursies naar natuurgebied afwisselt met schitterende steden als Barcelona en Gerona. Incl. vele extra's!

699,-

Bezienswaardigheden in Andorra

Andorra ligt in het Pyreneeën gebied en is een land met adembenemende natuur. De vele bergen en schilderachtige dorpjes zijn dan ook absoluut de moeite waard om te bezoeken. In de reisprogramma’s is dan ook vrijwel altijd een bustour door de bergen van Andorra opgenomen. In Andorra vind je ook veel gebouwen met rijke historie, voorbeelden hiervan zijn het oorspronkelijk Romaanse, kapel van Sta. Maria en het heiligdom van Meritxell(het bedevaartsoort voor de Andorranen). Ook de hoofdstad Andorra la Vella is absoluut de moeite waard, bezoek hier onder andere de kerk van St. Esteve, het ministeriegebouw of het Huis der Valleien(waar je alles te weten gaat komen over de geschiedenis van Andorra). De hoofdstad is erg sfeervol en bovendien een walhalla voor liefhebbers van Souvenirs.

 

Info over Andorra

Waar boek ik een busreis naar Andorra?

Andorra is een populaire bestemming, dit is de reden waarom er veel touroperators busreizen aanbieden naar Andorra. Voorbeelden zijn: Peter Langhout Reizen, Kras, De Jong Intra en Effe Weg. Zoals al eerder vermeld combineren veel reisorganisaties een busreis naar Andorra met een bezoek aan Spanje en/of Frankrijk. Zo biedt Kras reizen bijvoorbeeld een 12-daagse busreis Andorra & de Costa Brava aan. En ook tijdens de 8-daagse busreis van Peter Langhout Reizen worden Frankrijk en Spanje niet overgeslagen.

Tijdens de georganiseerde busreizen verblijf je in uitstekende 3- tot 4- sterren hotels en is in de meeste gevallen ook ontbijt en diner inbegrepen. Het voordeel hiervan is dat je tijdens de reis zelf geen hoge kosten meer maakt aan het eten. Zo blijft er bijvoorbeeld meer ruimte over om leuke souvenirs te kopen voor kinderen, vrienden of familie! Het leuke van de busreis naar Andorra is bovendien dat je veel uitstapjes maakt waardoor je echt kennismaakt met het land. In de meeste reisprogramma’s heb je ook genoeg ruimte om zelf nog wat uitstapjes te maken of gewoon te genieten van de faciliteiten van het hotel.