Busreis Duitsland

Duitsland is een schitterende bestemming voor een leuke busreis. Kies o.a. uit de Moezel, Berlijn of bezoek één van de vele kerstmarkten met de bus!


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Duitsland Vakantieland: absoluut!

Duitsland Vakantieland: absoluut! Duitsland staat al jaren in de top 5 van populairste vakantielanden bij Nederlanders. Niet alleen omdat het zo lekker dichtbij is, maar ook vanwege de diversiteit van wat er te doen is.

Met een busreis naar Duitsland weet je zeker dat je alles ziet en niets mist. De programma’s worden zorgvuldig samengesteld. Hoewel de grensgebieden in Duitsland voor ons als westerburen niet ver rijden zijn, is het een aardige rit als je verder Duitsland in wilt. Met een busreis kun jij genieten van de rit, terwijl de deskundige chauffeur je veilig en snel naar Duitsland brengt.

Veel organisaties, zoals Effeweg, Peter Langhout Reizen en Kras bieden bus rondreizen naar Duitsland aan. Dit zijn busreizen inclusief excursies en meestal ook ontbijt en diners (halfpension). Zo is je vakantie vooraf compleet georganiseerd en hoef jij nergens meer aan te denken. Benieuwd naar zo’n busreis? Bekijk een Peter Langhout busreis Duitsland als voorbeeld.

Bestemmingen in Duitsland

Duitsland in het kort

  • Bezoek hoofdstad Berlijn
  • Schitterende gebieden zoals de Moezel en het Zwarte Woud
  • Geniet van de Duitse keuken, gerechten voor een mooie prijs!
  • Bezoek de Duitse kerstmarkten

Touroperators vergelijken

Busreizen vergelijken

3-daagse busreis naar Eifel en Ahrdal

Boek bij Peter Langhout Reizen een busreis naar het Duitse Eifel & Ahrdal. Bezoek o.a. Monschau, Bad Münstereifel en Blankenheim en Ahrweiler. Nu al te boeken vanaf 169,-!

169,-

5-daagse busreis naar de Romantische Strasse

Bezoek de Romantische Strasse in Duitsland met Effe Weg. Tijdens de reis ga je langs een 350 kilometer lange route door een schilderachtig landschap. Garantie op indrukwekkende natuur en oude steden, het echte Duitsland!

329,-

Duitse bestemmingen

Zo gevarieerd als Duitsland is, zo gevarieerd zijn ook de bestemmingen. Je kunt bijvoorbeeld al een paar dagen naar de Moezel, de Eifel of het Sauerland, maar je kunt ook helemaal naar de Oostzeekust voor een langere vakantie. En wat dacht je van een busreis naar Beieren? Één van de populairste Duitse bestemmingen is goed voor een groot deel van de Nederlandse toeristen. Ook het Zwarte Woud (tegen de Franse grens) is razend populair. Bij jongere reizigers niet in de minste plaats vanwege het razend populaire pretpark Europa-Park. Maar wie niet van pretparken houdt maar wel van natuur, zit ook helemaal op zijn of haar plek in het Zwarte Woud. Andere leuke bestemmingen in Duitsland zijn het Ertsgebergte (vaak ook gecombineerd met een bezoek aan Tsjechië), het Neckardal, de Romantische Strasse, maar natuurlijk ook bus stedentrips naar Berlijn. Berlijn combineert historie met het hedendaagse leven en combineert oude gebruiken met hippe nieuwe bezigheden. Een stad met grote verschillen, geweldig! Wist u overigens dat Duitsland ook een zeer geschikte bestemming is voor een seniorenreis? Bekijk ééns de mogelijkheden op Seniorenreizen Online.

Meer informatie over Duitsland

Duitsland populairst bij busreizen

“Duitsland is veruit het meest populaire land voor onze bus-excursiereizen en onze bus-stedentrips. Ons aanbod aan Duitsland reizen groeit niet voor niets nog steeds. Van korte trips tot citytrips Berlijn tot langere busreizen Duitsland inclusief excursies. Ze zijn allemaal geliefd.”, aldus een woordvoerder van Peter Langhout Reizen. U ziet het, een busreis naar Duitsland is de moeite waard! Bijzondere tip: in 2015 werd de 70-jarige verjaardag van onze vrijheid gevierd. In het teken daarvan heeft Peter Langhout Reizen een bijzondere busreis naar Duitsland georganiseerd, volledig in het teken van de Historie van de Tweede Wereldoorlog. Geen gezellig onderwerp, maar wel heel interessant. Natuurlijk worden de zware onderwerpen ook wat afgewisseld met wat leuke excursies.