Busreis Beieren

Beieren is een schitterende regio in Duitsland. Tijdens een busreis bezoek je de hoogtepunten van dit natuurrijke gebied!


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Beieren: een schitterend gebied in Duitsland

Beieren en het Beierse Woud zijn een van de populairste Duitse regio’s voor een vakantie in Duitsland. Het is een eindje Duitsland in rijden, waardoor een busreis ideaal is. Je hoeft dan zelf niet zo ver te rijden. Bovendien is het ideaal als je natuurtochten wilt maken. De bus rijdt je, de gids vertelt je van alles over de omgeving, en jij kunt van al het moois genieten.

De busreis Beieren in het kort

  • Bezoek de schitterende stad München
  • Bezichtig het indrukwekkende meer de Chiemsee
  • Geniet van de schitterende natuur

Touroperators vergelijken

Busreizen vergelijken

6 dagen Beieren met Peter Langhout Reizen

Ga met Peter Langhout Reizen mee op 6-daagse busreis naar het Duitse Beieren, bezoek tijdens deze reis o.a. Nürnberg o.l.v. een gids, het Altmuhldal en maak een boottocht door de Donaudurchbruch! Verblijf o.b.v. halfpension.

439,-

8 dagen Beierse Woud

Liefhebber van natuur? Ontdek het Beierse Woud, gelegen in het zuiden van Duitsland. Tijdens deze busreis van Effe Weg bezoek je de mooiste plekken van Beieren. Inclusief ontbijt en diner!

419,-

Natuur, bier en schitterende steden als München!

1-Reizen.nl raadt je een vakantie in Beieren zeker aan als je een Duitsland liefhebber bent. Natuurtochten bevatten een groot deel van je reis, maar er zijn ook leuke steden in Beieren, zoals Regensburg en Pilsen (bekend van het pilsje!). Wist je trouwens dat de Duitsers bier officieel als voedingsmiddel beschouwen? Het zal je dan ook niet verbazen dat de bierbrouwerijen je om de oren vliegen. Leuk om eens te bezoeken en een Beiers biertje te proeven. In Regensburg is het leuk om een rondleiding met een gids te maken.

Oktoberfest München

In oktober wordt in München het wereldberoemde Oktoberfest (Bierfest) gehouden. Duitsers zijn dol op bier en trots op hun eigen bier en dus hebben ze er zelfs een feest van gemaakt. Verkleed in traditionele klederdracht vieren de mensen feest, er wordt overal muziek gemaakt, je kunt overal eten en drinken op straat en er wordt zelfs een paardenrace gehouden. Kortom, één en al gezelligheid!

Een aantal tour operators organiseert reizen naar het Oktoberfest in München. Je kunt het ook combineren met een busreis naar Beieren. Je bezoekt dan het Oktober Bierfest, maar maakt ook leuke excursies in Beieren. Om in de trant te blijven zijn er bijvoorbeeld excursies naar het hopmuseum of naar bierbrouwerijen. Maar ook ‘gewone’ uitstapjes naar Regensburg, München en Eichstätt behoren tot de opties. Als je echt kiest voor een busreis naar het Beierse Woud, dan zal de nadruk meer liggen op natuurtochten. Je bezoekt dan meren, maakt tochten met de bus door berggebieden en natuurlijk door de bossen.

Vergelijk de programma’s en kies de Duitsland busreis die het beste bij jou past.