Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Een leuk dagje naar Düsseldorf: op 2,5 uur rijden van Utrecht!

Elk jaar weer een GROTE hit, busreizen naar de kerstmarkten in Düsseldorf. En dan vooral de dagtochten! Voor een MEGA lage prijs ga je al 1 dag op en neer naar Düsseldorf. De Duitse stad boordevol kerstsfeer, gezelligheid, lekkernijen en kerstcadeautjes. Talloze kerstmarkten verspreid door de stad creëren een uiterst gezellige sfeer, waar jullie samen de tijd van jullie leven beleven. Moeder en dochter, vriend en vriendin of gezellig met vriendinnen? Het is er zo gezellig, jullie hebben het vast leuk!

Als je met de bus naar Düsseldorf reist, doe je er vanaf Utrecht ongeveer 2,5 uur over. Prima te doen dus voor één dag. Op de terugweg kun je moe maar voldaan de bus in stappen en wordt je weer thuis gebracht. Meestal kun je op- en uitstappen in de grote steden. Zo’n afstand is ideaal: je bent er in no time, maar bent wel écht even op vakantie, ook al is het maar één dag. Bovendien vertrek je op tijd, zodat je een volle dag van je mini stedentrip Düsseldorf kunt genieten.

Een dagje Düsseldorf

 • De populairste kerstmarkt bestemming onder Nederlanders
 • Keuze uit een groot aantal opstapplaatsen
 • Op slechts 2,5 uur rijden van Utrecht
 • Touroperators vergelijken

  Goedkope dagtocht kerstmarkt Düsseldorf
  Een kerstmarkt dagtocht is niet alleen heel leuk, maar ook een geweldig leuk cadeautje om te geven. Of als je even niet zo ruim in je geld zit, om er toch even tussenuit te gaan. Want in tegenstelling tot veel andere stedentrips, betaal je voor een dagtocht Düsseldorf echt maar heel weinig! Soms kun je al voor €20,- per persoon op reis! Het is dus zaak goed te zoeken naar kerstmarkt reizen voor een betaalbare prijs.

  Busreis naar Kerstmarkt Düsseldorf
  Natuurlijk kun je ook zelf op reis naar Düsseldorf met de auto. Maar wat is er nu lekkerder? Zelf rijden, veel parkeergeld betalen en uitgeput aan de reis terug beginnen? Of voldaan in de bus stappen, even je ogen dichtdoen en erop vertrouwen dat je veilig weer naar huis gereden wordt. En dat zonder parkeerkosten. Zelfs als je de benzine vergelijkt met de prijs van je dagtocht kerstmarkt, weet je zeker dat het goedkoper is om met de bus naar de kerstmarkt te gaan!

  Doen dus, een busreis naar de kerstmarkt in Düsseldorf.  Het zijn alleen maar voordelen!

  Kerstshoppen in Düsseldorf

  Wat je allemaal kunt doen in Düsseldorf? Kerstshoppen natuurlijk! In november en december wordt de stad helemaal omgetoverd tot kerststad. De Duitsers weten donders goed wat Kerst vieren is! Door de hele stad worden talloze kerstmarkten met nog veel meer kerststalletjes opgezet, met de leukste snuisterijen en kerstcadeautjes. Kerstshoppen is hot! En dat zal het altijd blijven.

  Heb je nog kerstversieringen nodig voor in huis? Of kerstcadeautjes voor je geliefde? Tijdens een dagtocht naar de kerstmarkten in Keulen heb je een hele dag om je slag te slaan. Wist je dat ze op de kerstmarkten in Duitsland veel stalletjes hebben met handgemaakt houtsnijwerk? Heel leuk als cadeautje voor kinderen of om zelf iets moois op de schoorsteenmantel te zetten. Uiteraard is er ook héél veel kerstversiering voor thuis te vinden. En wil je tussen het winkelen even uitrusten? Plof dan neer bij een van de vele stalletjes waar lekkers geserveerd wordt. Een lekker glas Glühwein, een echte Duitse Bratwurst of een smakelijke Lebkuchen? Lebkuchen is echte Duitse kerstlekkernij, een soort koek, dat je echt geproefd moet hebben!

  Kortom, als je een dagtocht kerstmarkt Düsseldorf boekt, zul je je zeker niet vervelen!