Dagtocht kerstmarkt Essen

Een dagje naar de kerstmarkt van Essen? Dit kan al vanaf 25 euro! Vergelijk bij 1-Reizen alle busreizen.


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Een dagje naar Essen

Zin in een kort tripje? Lekker goedkoop, maar er toch even uit? Boek een dagje weg naar de kerstmarkten in Essen, Duitsland! Deze kerstmarkten liggen net over de grens met Duitsland en zijn dus prima aan te rijden in één dag. Ideaal om met de bus te doen. De bus haalt je op en zet je af in het centrum van Essen. Lekker een dagje genieten van de kerstmarkten en het Essen winkelen. Super gezellig met je moeder, dochter, geliefde of vriendinnen.

Sla je slag en koop de leukste kerstversieringen, frutsels en cadeautjes voor je geliefde. En wist je dat er ook een heleboel leuke winkels in Essen zijn? Voor echte shopaholics dus een super leuke stad om winkels met kerstmarkten te combineren.

Over een dagtocht Essen

 • De leukste internationale kerstmarkt van Duitsland
 • Koop de mooiste en origineelste kerstcadeaus
 • In enkele uren op bestemming
 • Keuze uit een groot aantal opstapplaatsen
 • Touroperators vergelijken

  Kerstmarkt Essen met bus, in één dag
  Je boekt al voor een paar tientjes een goedkope reis naar Essen met kerst. Lekker kerstshoppen op de kerstmarkten, winkelen in Essen en gezellig tijd doorbrengen met je geliefden. Een leuke manier voor een goedkoop dagje weg!
  Je kunt in- en uitstappen in de grote steden in Nederland. In Essen wordt je in het centrum afgezet en wordt er weer een tijd en plaats met je afgesproken. Zo heb je de volle dag de tijd om te genieten van de kerstmarkten in Essen. Ga je ook mee?