Dagtochten kerstmarkt Keulen

Een dagje naar Keulen is verreweg de goedkoopste manier om deze kerstmarkt te bezoeken. Vergelijk hier alle aanbieders en boek al v.a. € 20!


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Een dagje kerstshoppen in Keulen

Wil je graag met de bus naar Keulen? Een uitstekende keuze! Keulen is, samen met de busreis naar de kerstmarkt in Düsseldorf, de populairste bestemming voor kerstmarkten in Duitsland. Al sinds jaar en dag worden deze twee steden met liefde bezocht door vele vaste en nieuwe liefhebbers.

En niet onbelangrijk: voor een hele goedkope prijs kun je al met de bus naar Keulen! Een kerstmarkt busreis naar Keulen is namelijk nog veel goedkoper dan een normale reis. Spotprijzen als €20,- per persoon zijn niet ongewoon.

Keulen is niet ver. Je reist er met de bus ongeveer 3 uur over. Je stapt op in een van de grote steden in Nederland. (3 uur is een richtlijn vanaf Utrecht). Je reist veilig en snel naar Duitsland en wordt na een heerlijke dag kerstshoppen in Keulen ook weer veilig thuis afgeleverd.

Waarom een busreis naar Keulen?

  • spotgoedkoop
  • geen dure parkeerkosten
  • in 1 dag heen en weer
  • niet zelf rijden, maar veilig en professioneel gereden
  • en als kers op de taart ook nog het minst milieuvervuilend!
  • Touroperators vergelijken

    Keulen kerstmarkt dagtocht bus
    In één dag spotgoedkoop met de bus naar Keulen. Een beter moment dan tijdens de kerstdagen is er niet! Boek snel jouw dagtocht naar de kerstmarkten in Keulen en ga ook lekker kerstshoppen!