Kerstreizen Duitsland

Kerstreizen in Duitsland, de leukste plekjes om te genieten!


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Jouw ideale kerstreis Duitsland; laat je inspireren!

Ben je van plan met de kerst op reis te gaan? Denk dan zeker eens na over één van de mooie kerstreizen met de bus naar Duitsland, hét land van de kerstmarkten en het kerstshoppen. Maar dat niet alleen! Duitsland is een prachtig land met indrukwekkende natuur en leuke steden. Het verschil met kerstshoppen is dat je niet alleen gaat kerstshoppen in Duitsland, maar er een echte vakantie van maakt, inclusief excursies, een lekker kerstdiner en hopelijk een witte Kerst!

 

Kerstshoppen doe je meestal voorafgaand aan Kerst en dan spendeer je de feestdagen thuis. Met een Kerstreis ben je echt met de kerstdagen op vakantie. Dat neemt niet weg dat je tijdens je langere kerstreis ook gewoon de gezellige kerstmarkten gaat bezoeken natuurlijk!

 

We hebben de mooiste bus kerstreizen op 1-reizen.nl voor je geselecteerd. Laat je inspireren!

Kerstreis Duitsland in het kort

 • De leukste bestemmingen in Duitsland
 • Kans op een witte Kerst!
 • 2 of meer bestemmingen combineren in 1 kerstreis
 • Touroperators vergelijken

  Busreizen vergelijken

  6-daagse busreis kerst in Beieren

  Tijdens de 6-daagse kerstreis met de bus naar Beieren maak je kennis met typische Duitse plaatsen en steden. Inclusief kerstdiner en afscheidsdiner, een echte aanrader!

  419,-

  5-daagse kerstreis naar Berlijn

  Op zoek naar een originele reis tijdens de kerst? Effe Weg neemt je mee op 5-daagse busreis naar Berlijn. Tijdens de reis ontdek je het mooiste van deze omgeving en bezoek je div. kerstmarkten. Incl. diners en ontbijtbuffet.

  249,-

  Kerstreis naar het Zwarte Woud
  Altijd al een geliefde bestemming in Duitsland, maar diep Duitsland in, in het Zwarte Woud, is het pas echt kerst vieren. Met een grote kans op een witte kerst zit de sfeer er al snel goed in. Bovendien is de natuur hier prachtig en mag een natuurtocht natuurlijk niet ontbreken.

   

  Excursies naar Freiburg, de watervallen van Triberg en Schaffhausen, wintersportoord Feldberg, Konstanz en Strasbourg maken je kerstvakantie tot een afwisselend geheel. Sommige tour operators maken ook een uitstapje over de grens, naar het leuke Franse Colmar (Peter Langhout Reizen) of de Franse Elzas (Kras Reizen).

   

  Kerstreis Romantische Strasse
  De Romantische Strasse is één van de bekendste (en oudste) toeristische routes van Duitsland, die veel afgelegd worden door reizigers met de bus of eigen auto. De route neemt je mee langs leuke Middeleeuwse stadjes zoals Würzburg, Bamberg en Rothenburg, en natuurlijk langs verschillende kerstmarkten. Ga jij ook naar Duitsland’s meest geliefde plek?

   

  Kerstreis Sauerland
  Niet te ver van huis, dus niet zo lang onderweg. Heerlijk voor een wat kortere kerstreis naar Duitsland. Met leuke uitjes naar Keulen, Winterberg, Siegen, Düsseldorf, de Biggesee en andere leuke plekjes, wordt een Kerst Sauerland reis geheid een succes. Kijk even per aanbieder welke excursies inbegrepen zijn. Bezoekjes aan kerstmarkten zijn altijd wel inbegrepen, maar bij sommige aanbieders zit er bijvoorbeeld een rondleiding door Keulen bij of een boottochtje over de Biggesee als het weer het toelaat. Dus leuk om even wat jij leuk vindt en welk programma het beste bij jou past.

   

  Meer weten over Sauerland vakanties in het algemeen? Lees dan onze pagina over busreizen naar het Sauerland.

   

  Kerstreis Beieren / Beierse Woud
  Beieren is leuk! Pas de bus naar Beieren en laat je meevoeren in een winters landschap tijdens de kerstdagen. Met een gezellige groep maak je excursies naar Regensburg (soms ook inclusief rondleiding), Oberammergau en Landshut. En geen vakantie Beieren zonder een mooie bustour door de Beierse natuur, vind je niet? Leuke kerstmarkten in de buurt zijn die in München (dan kun je ook meteen de stad ontdekken) en de bijzondere kerstmarkt in het slot Thurn & Taxis!

   

  Meer weten over Beieren vakanties in het algemeen? Bekijk onze pagina over busreizen naar Beieren.

   

  Kerstreis Moezel
  De Moezel is net als het Sauerland een heerlijke bestemming voor een korte kerstreis in Duitsland. Omdat het niet zo ver is kun je al een heerlijke kerstvakantie beleven in bijvoorbeeld 5 dagen. Je hebt dan nog genoeg tijd om te ontspannen, excursies te maken en te genieten van de feestdagen. En ondanks dat het niet ver is, krijg je hier wel het echte vakantiegevoel! Aan de rivier de Moezel liggen sfeervolle dorpjes zoals Trier, Cochem en Koblenz, waar bovendien een aantal van de gezelligste Duitse kerstmarkten gehouden worden!
   

  Tip 1 van 1-reizen.nl: combineer je kerstreis!
  Als je diep in Duitsland op vakantie bent, is de kans groot dat je in grensgebieden verblijft. En waarom dan niet je reis combineren en 2 of 3 landen bezoeken? Zo is de 12-daagse kerstreis Duitsland en Tsjechië een leuke combinatie. En wat dacht je van de 5-daagse singlereis Berlijn en Polen, 12 dagen Zwarte Woud en de Franse Vogezen of de 13-daagse kerstreis waarin Beieren, Oostenrijk en het Zwarte Woud worden gecombineerd? Alle aanbieders bieden wel mooie reiscombinaties aan, keuze genoeg!

   

  Tip 2 van 1-reizen.nl: Single reis Duitsland met Kerst
  Wil je alleen op reis en vind je het wel gezellig om de feestdagen in gezelschap door te brengen? Boek dan een singlereis naar Duitsland met de feestdagen. Onder andere Kras Reizen biedt mooie singlereizen naar Duitsland aan tijdens de feestdagen. Bekijk hier de singlereizen met Kerst van Kras. Bij Effeweg vindt je een mooie singlereis naar Berlijn en Polen.

   

  Je ziet, er is genoeg keuze uit bus kerstreizen naar Duitsland en omgeving. We hebben hierboven vast een selectie voor je gemaakt, omdat je anders door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn namelijk nog véél meer kerstreizen in Duitsland. Ben je nieuwsgierig naar meer? Dan kun je altijd bij de door ons aangeraden tour operators kijken.