Busreis Moezel

De Moezel is een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van natuur, water en de traditionele Duitse cultuur. Vergelijk direct alle busreizen!


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Genieten aan de Moezel

Een vakantie aan de Moezel staat garant voor optimaal genieten. Ben je op zoek naar rust en ontspanning? Dan is de Moezel jouw ideale vakantiebestemming. Er worden veel busreizen naar de Moezel georganiseerd. Er wordt een fijn hotel voor je gereserveerd, wat meestal een beetje gedateerd is, maar wel heel gezellig en in een mooie omgeving. Je wordt hartelijk ontvangen in één van de vele familiehotelletjes die je lekker in de watten leggen. Met de chauffeur en de gezellige groep maak je dan leuke excursies zoals naar Cochem, Rüdesheim, Trier of een Moezel boottocht. En heb je wat tijd over? Dan is fietsen langs de Moezel ook een echte aanrader!

De Moezel in het Kort

  • Schitterende natuur en landschappen
  • Geniet van de Duitse specialiteiten
  • Altijd in de buurt van het water
  • Gezellige plaatsen en steden

Touroperators vergelijken

Busreizen vergelijken

Busreis naar de kerstmarkten van Rijn & Moezel - All Inclusive

Boek een 3-daagse All Inclusive busreis naar de kerstmarkten van Rijn & Moezel. Ideaal voor liefhebbers van de kerstmarkt! Inclusief vervoer naar de div. markten vanuit het hotel!

179,-

5-daagse busreis naar Rijn & Moezel

Genieten van natuur en historische steden? Dan is deze busreis Rijn & Moezel van Effe Weg iets voor jou! Boek deze reis incl. verblijf met diners en ontbijt al v.a. 229,-!

229,-

Reisprogramma’s

De meeste touroperators hebben een opstapschema door het hele land, zodat je vlakbij huis op kunt stappen. Stap in de bus en reis naar de Moezel. Het voordeel is dat je niet lang onderweg bent, maar dat je wel echt even weg bent. De gemiddelde leeftijd van mensen die reizen naar de Moezel ligt wat hoger. Het is er rustig en goed georganiseerd en daar houden oudere reizigers vaak van. Bijkomend voordeel is trouwens wel dat de sfeer in de groep vaak hecht is en heel gezellig! Bij veel touroperators wordt, terug in Nederland, nog een afscheidsdiner georganiseerd. Een super gezellige afsluiting: een lekker (buffet)diner en nog even napraten met je reisgenoten.

Moezel bezienswaardigheden

Pittoreske dorpjes: Cochem, Trier en Rüdesheim
Het Moezelgebied is niet heel groot, maar heeft een breed scala aan leuke bezienswaardigheden. Vooral pittoreske dorpjes en stadjes aan het water (de rivier de Moezel natuurlijk) zorgen voor dat echte vakantiegevoel. Excursies met de bus naar Cochem, Trier en Rüdesheim zijn in elk reisprogramma opgenomen. In die plaatsen zelf krijg je vaak wat vrije tijd, maar kan het ook zijn dat je bijvoorbeeld de Burcht in Cochem of de Porta Negra in Trier gaat bekijken. Trier is de oudste stad van Duitsland en stamt helemaal uit de Romeinse tijd. En wat dacht je van een wijnlokaal/wijnproeverij bezoeken? De Moezel is dé wijnstreek van Duitsland, er komen uitstekende wijnen vandaan. Bekijk wat er allemaal te doen is en of jij het prettiger vindt om zelf de stadjes te ontdekken of dat lekker met de groep samen doet.

Cochem, Trier en Rüdesheim zijn het hart van de Moezel en worden ook altijd aangedaan tijdens een riviercruise in Duitsland. Want een vakantie aan de Moezel is leuk, maar een vakantie op de Moezel ook.

Boottocht Moezel
Geen riviercruise boeken, maar toch varen op de Moezel? Dat kan! Boek een leuke Moezel boottocht en bewonder de streek vanaf het water. Meestal wordt er van alles bij verteld door een gids aan boord, zodat je meteen wat meer te weten komt over de Moezel. Heerlijk ontspannen en leuk voor jong en oud! Ook heel geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn en vaak ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Kastelen aan de Moezel
Wist je dat Duitsland bijzonder rijk is aan kastelen en burchten? Je kunt vele daarvan bezoeken en er zelfs rondleidingen krijgen. Vaak liggen indrukwekkende kastelen op een heuvel, waardoor je als bonus ook nog eens een prachtig uitzicht krijgt.

Kortom, een Moezel busreis is een fijne bestemming als je op zoek bent naar een vakantie met rust. Niet te verwarren met saai, want er worden allerlei leuke excursies gemaakt. De groep is vaak heel hecht en gezellig en samen beleven jullie een heerlijke busvakantie. Ga je mee op reis naar de Moezel?