Busreis Movie Park

Met de bus naar het leukste pretpark van Duitsland? Vergelijk op 1-Reizen één van de meerdaagse arrangementen naar Movie Park Germany.


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Met de bus naar Movie Park in Duitsland

Wil je graag met de bus naar Movie Park in Duitsland? Het leukste pretpark, net over de grens bij Duitsland! Het is niet ver, maar het is toch wel heel ideaal als je geen paar uur meer naar huis hoeft te rijden na een super leuke, maar lange dag. Stap in de bus en wordt vlakbij huis afgezet. Ideaal!

Busreizen naar Movie Park Germany worden meestal in twee soorten aangeboden: 1 dag of 2 dagen inclusief overnachting. Vanuit 1-reizen.nl raden we je de 2-daagse reis aan, omdat je bij elke aanbieder de tweede dag GRATIS entree tot Movie Park krijgt! Dan is het vaak wel de moeite om Movie Park met overnachting te boeken, zodat je langer kunt genieten. Kies het leukste arrangement en boek ook!

Movie Park Duitsland is geopend van april tot en met oktober. Eind oktober kun je er ook Halloween vieren.

Movie Park in het kort

  • Het park heeft een leuk Nickelodeon thema, maak in het park kennis met o.a. Spongebob, Timmy Turner en The Turtles
  • Attracties voor kinderen en voor volwassenen, kortom: een veelzijdig pretpark!
  • Geniet in het park van leuke live shows!
  • Het park ligt vlak over de Duitse grens

Touroperators vergelijken

In het teken van het film!

In Movie Park Germany staat alles in het teken van de film. Met een park, dat bij de oprichting de naam Warner Bros Movie World heette, moet dat ook wel. Warner Bros is ten slotte één van de grootste filmproducenten ter wereld ooit. Een Warner Bros Movie World arrangement staat dan ook garant voor veel plezier.

Je komt veel bekende filmfiguren tegen in Moviepark: Spongebob, Dora en Diego, de figuren uit Ice Age (die je overigens ook in 4D kunt zien!), Jimmy Neutron, de Ninja Turtles en nog veel meer! Super leuk voor de kinderen die allemaal zijn opgegroeid met deze tv-helden.

Attracties MoviePark Germany

Behalve de filmfiguren zijn er natuurlijk talloze heerlijke attracties in dit pretpark. Fun voor jong en oud!

Avontuurlijke attracties voor de echte daredevils: Reis door de ruimte naar Mars in Mission to Mars, ga in duizelingwekkende vaart door de Bermuda Triangle, draai en suis op een draaiende schijf in het rond op de Crazy Surfer of ga hangend (!) in de achtbaan in Jimmy Neutrons nieuwe uitvinding, de Atomic Flyer. Trotseer de zwaartekracht en geef je over!

Dit zijn een paar voorbeelden van snelle attracties, maar er is natuurlijk nog veel meer!

Voor de kinderen: botsautootjes, Blue’s Skidoo waarin je rond zweeft in Blue of Magenta, een jeepride waarbij je Diego helpt bij zijn reddingsactie in het oerwoud, ga in de Pier Side zweefmolen, bekijk Ice Age in 4D en beleef de avonturen mee met Manny en Sid. En wist je dat je ook een leuke boottocht door het eeuwige ijs kunt maken in de Ice Age Adventure?

Ook leuk: het Santa Monica Wheel, een reuzenrad vanwaar je uitzicht over het park hebt.
Must see: Spongebob Splash Bash: de leukste waterattractie van Moviepark Germany. Een spectaculair watergevecht met douches, watervallen, fonteinen en watersproeiers. Waterplezier ten top met de populaire Spongebob!

En verder
Verder zijn er natuurlijk nog allerlei andere attracties in Movie Park die leuk zijn voor alle leeftijden. Bezoek een lang bewaarde verloren tempel op 700 meter diepte in The Lost Temple, leer het verkeer kennen in “License to Drive” met de Ninja Turtles, ga in één van de leuke zweefmolens of stap in een jetski! Meer waterplezier vindt je in de Mystery River, waarbij je in een bootje over een wilde rivier en door donkere grotten raast, of stap in de “Air Glider”, de zweefvlieger waarmee je voor even écht kunt vliegen.

All inclusive Movie World Duitsland
Wist je dat je ook onbeperkt van frietjes, ijs en ook wat gezondere lekkernijen kunt genieten? 😉
Boek all inclusive in Movie Park bij via je tour operator en je hoeft niet meer na te denken over de prijs of het meenemen van eten en drinken. Ook als je met de bus naar Movie Park gaat kun je all inclusive verblijf reserveren.

De all in formule geldt voor het park. Voor je verblijf in een hotel nabij Movie Park moet je even bij het specifieke hotel kijken. Daar zal meestal geen all in bij zitten, omdat je overdag natuurlijk in het pretpark bent.

Boek je Movie Park Germany aanbieding!
Kortom, een Movie Park busreis staat garant voor veel plezier! Bekijk onze voordelige Moviepark aanbiedingen met de bus en profiteer snel van een voordelige reis. Inclusief de tweede dag GRATIS entree.