Busreis Zwarte Woud

De ideale bestemming om een paar dagen te genieten van de rust, de natuur en sfeervolle stadjes en dorpjes.


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Genieten van rust en natuur

Boek je Duitsland vakantie naar het Zwarte Woud: een prachtige bestemming diep in Duitsland. Het is een stukje rijden, maar gelukkig doet de buschauffeur dat veilig voor je en is er meestal een overnachting onderweg. Je doet de heenreis dus in twee delen. Daarna is het tijd om van het Zwarte Woud en de bezienswaardigheden te gaan genieten! De naam zegt het al een beetje, maar je kunt hier heel veel natuur verwachten. Prachtige bossen worden afgewisseld met indrukwekkende watervallen, maar ook met leuke steden als Freiburg. Boek je busreis Zwarte Woud en geniet!

Wist je dat?
Wist je dat het Zwarte Woud een soort 3-landenpunt is? Het ligt in Duitsland, maar bij zowel de Franse als de Zwitserse grens. Leuk voor extra uitstapjes!

Tip
Bij Peter Langhout Reizen combineren ze de vakantie naar het Zwarte Woud met de Franse Vogezen en het Zwitserse Schaffhausen.

Het Zwarte Woud in het kort

  • Schitterende natuur en sfeervolle dorpjes
  • Bekijk de typische Duitse bouwstijl
  • Geniet van de Duitse keuken
  • Veel excursies mogelijk

Touroperators vergelijken

Busreizen vergelijken

Busreis naar het Zwarte Woud-Vogezen

Bezoek tijdens deze 7-daagse busreis van Peter Langhout Reizen het beste van het Duitse Zwarte Woud en de Franse Vogezen. Incl bezoek aan o.a. de waterval van Triberg, een glasblazerij, Konstanz aan de Bodensee en de waterval van Schaffhausen. Verblijf o.b.v. halfpension

379,-

Het Zwarte Woud ontdekken met Oad Reizen

Deze 7-daagse busreis van Oad is al jarenlang een van de populairste reizen van de reisorganisatie. Op een rustig tempo maak je de mooiste uitstapjes naar o.a. Schwarzwald Hochstrasse, Badische Weinstrasse, Gengenbach, Mainau en Bodensee. Verblijf in driessterren hotel Konige.

579,-

Zwarte Woud bezienswaardigheden

Bustour door de natuur

Geen vakantie in het Zwarte Woud zonder een mooie natuurtocht. De bus neemt je mee naar de mooiste plekjes in het gebied, terwijl de chauffeur je vertelt over de omgeving.

Freiburg

Freiburg is de grootste stad van het gebied en de moeite waard om te bezoeken. Leuk om doorheen te struinen en een bezoek te brengen aan het middelpunt van Freiburg: de Munster van Freiburg (de kathedraal).

Triberg / Watervallen van Triberg

De meeste Duitsland busreizen die naar het Zwarte Woud gaan, doen ook de watervallen van Triberg aan. Een prachtig natuurverschijnsel van in totaal 7 watervallen die van een hoogte van 163 meter naar beneden storten. Als er tijd voor is tijdens je busreis, dan kun je ook het (gladde!) pad naast de watervallen afdalen (en weer beklimmen..) tot aan de voet van de watervallen.

Watervallen van Schaffhausen (Zwitserland)

Maak een uitstapje over de Zwitserse grens en bezoek deze machtige watervallen! Dit spektakel is echt de moeite waard om te zien. Niet alle reisbureaus bieden deze excursie aan, dus kijk van tevoren even in het reisprogramma.

De Bodensee & Konstanz

De Bodensee in het Zwarte Woud is een mooi meer wat zeer geliefd is bij vakantiegangers uit binnen- en buitenland. Je kunt er prachtig wandelen en er wordt heel veel gefietst. Een van de grootste steden aan de Bodensee is Konstanz, dat gekenmerkt wordt door veel monumentale gebouwen en bijzondere huisjes.

Zie je jezelf al naar Duitsland op vakantie gaan? Duitsland is één van de populairste landen voor een busreis. Het is uitstekend aan te rijden en er is echt overal in het land van alles te doen. Het Zwarte Woud met de bus is extra populair, omdat het vrij ver rijden is met eigen auto. Bovendien is het leuk als de gids je meer kan vertellen over de omgeving. Bekijk ons aanbod aan Zwarte Woud/Duitsland busreizen en boek. Ontdek zelf de Zwarte Woud bezienswaardigheden…