2 dagen Disneyland met de bus

Een busreis naar Disney? Je hebt de keuze uit vele 2-daagse arrangementen met verblijf in verschillende hotels nabij het pretpark.


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Vergelijk de leukste 2-daagse busreizen naar Disney!

Zin in een leuk uitje naar Euro Disney? Boek een busreis Disney van 2 dagen, ideaal en goed te betalen! Je stapt in de bus in één van de grotere steden in Nederland. Vroeg in de nacht vertrek je, zodat je bij openingstijd in Disneyland bent. Je hebt dan twee volle dagen om te genieten van het leukste pretpark van Europa! Swingen met Mickey, knuffelen met Donald en meezingen met de Frozen hits. Of in duizelingwekkende vaart door de ruimte in de Space Mountain? Alles kan!

Deze busreis Eurodisney met overnachting is ideaal. Bij bijvoorbeeld overnacht je in Disney hotel Kyriad, vlakbij de Disney Parken. Zo bespaar je dus tijd op je reistijd en ben je na een lange, super leuke dag Disneyland snel terug bij je hotel. Dit arrangement bevat 2 dagen entree tot beide Disney Parken!

Lees alles over de Disney Parken en hun attracties op de website van Peter Langhout Reizen

Disneyland in het kort

 • Kies uit één van de vele attracties: voor jong en oud!
 • De 2-daagse arrangementen zijn inclusief verblijf in een hotel nabij Disneyland, kies uit bijvoorbeeld Kyriad of Dream Castle
 • Maak kennis met jouw favoriete Disney figuren
 • Vergelijk wel 4 aanbieders met 2-daagse busreizen!
 • Touroperators vergelijken

  Accommodaties in en rondom Disneyland Parijs

  Het voordeel van Hotel Kyriad is dat er een gratis shuttleservice bij is. Bij andere Disneyland busreizen wordt je aan het eind van de dag opgehaald door de chauffeur. Ook heel handig, maar bij hotel Kyriad kun je zelf beslissen hoe laat je terug naar je hotel gaat, omdat de shuttlebussen de hele dag heen en weer rijden. Je kunt er gratis gebruik van maken. Ook ideaal als je tussendoor even uit wil rusten of je kinderen even willen slapen.
  Na een goede nachtrust kun je de volgende dag weer volop genieten in Disneyland Parijs! De chauffeur spreekt wel een tijd met je af in de ochtend, waarop je je spullen vast in de bus kunt zetten. Dan kun je daarna gewoon lekker het park in en spreken jullie aan het eind van de dag een plek en tijd af met de groep. Zo heb je lekker veel vrijheid en hoef je niet meer terug naar je hotel (=langer in Disney!). Omdat je aan het eind van de middag pas weer terug naar Nederland rijdt, ben je ook weer vrij laat thuis. Het zijn dus wel 2 volle en drukke dagen, maar het is de moeite waard!

  Voordelen busreis Disneyland Parijs

  Het zijn dan wel twee lange dagen, maar het voordeel is dat je niet zelf hoeft te rijden. Je laat je veilig en snel heen en weer rijden en kunt zelf nog even slapen als je wilt. Bovendien is met de bus reizen comfortabel. Je zit relaxed en er wordt regelmatig gestopt om even de benen te strekken en de chauffeur zijn verplichte pauze te geven. Zo blijft de reis helemaal veilig en kun jij onbezorgd genieten.

  Wist je dat busreizen naar Eurodisney bovendien heel betaalbaar zijn? Reken maar eens uit wat het je kost om losse kaartjes voor Disneyland te kopen en wat je kwijt bent aan benzine.

  Boeken!
  Overtuigd dat Disneyland Parijs geweldig is en dat je er met de bus naartoe wilt? Bekijk dan de aanbiedingen van de door ons geselecteerde tour operators en boek ook 2 dagen Disneyland Parijs met de bus!

  Benieuwd naar andere arrangementen?

  Wist je dat je ook in 1 dag naar Disneyland Paris kunt reizen? En dat er ook arrangementen van 3 of 4 dagen zijn? Bekijk hier het overzicht van alle busreizen naar Disneyland.