Busreis Eurodisney 4 dagen

Tijdens een 4-daagse busreis heb je alle tijd om Disneyland te ontdekken, zodat je beide parken helemaal hebt gezien! Vergelijk bij 1-Reizen alle 4-daagse arrangementen met de bus incl. hotel en entree.


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

De leukste 4-daagse busreizen incl. hotel en entree.

Behalve 1, 2 of 3 dagen Eurodisney, kun je ook lekker 4 dagen gaan! Neem de tijd en geniet volop van dit magische pretpark.

Het voordeel: 1 reisdag heen en 1 reisdag terug. 2 dagen om volop te genieten in Disneyland!

Met je hopperticket kun je beide Disney Parken in en zo vaak heen en weer ‘hoppen’ als je wilt. En verblijf je in één van de Disney hotels, zoals Kyriad, Magic Circus, Explorers of Dream Castle? Dan kun je ook gebruik maken van de gratis shuttlebussen. Die rijden de hele dag en je kunt gratis mee rijden. Ideaal als je even terug naar je hotel wilt of lekker lang in Disney wilt blijven en de laatste shuttlebus terug wilt pakken!

Waarom 4 dagen Disney met de bus?

 • Alle tijd om het park te ontdekken! Hierdoor alle tijd om de leukste attracties en shows te bezoeken!
 • De 4-daagse arrangementen zijn inclusief hotelovernachtingen en entree
 • Geniet van de comfortabele bussen van onze partners
 • Al te boeken vanaf €249,-!
 • Touroperators vergelijken

  Twee 4-daagse busreizen naar Eurodisney

  Peter Langhout Reizen is al sinds jaar en dag Disneyland Paris specialist en heeft dan ook een ruim aanbod aan Disneyland reizen. Ze bieden talloze Disney reizen, maar in 4-daagse vorm zijn er 2 mogelijkheden:

  4 dagen Disneyland Paris met 2 dagen entree tot beide Parken
  4 dagen Disneyland inclusief excursies in Parijs

  Bij de tweede optie krijg je dus ook de kans om een korte impressie van de wereldstad Parijs op te doen, als je er toch bent. Zo krijg je een avondtour door Parijs en ga je naar de wijk Montmartre met de Sacre Coeur en het beroemde Place du Tertre met het pittoreske schilderspleintje. Ook heel leuk!

  Zoals je weet zijn wij groot fan van busreizen en dus ook van busreizen naar Disneyland Parijs. En of je nou 1, 2, 3 of 4 dagen naar Eurodisney wilt, het is allemaal leuk! De reizen zijn allemaal perfect samengesteld. Het is dus alleen nog maar aan jou om het arrangement uit te kiezen dat het beste bij jouw wensen past.

  Lees alles over de Disney Parken en hun attracties op de website van Peter Langhout Reizen.

  Boeken!

  Bekijk de aanbiedingen van de door ons geselecteerde tour operators en boek ook 4 dagen Disneyland Parijs met de bus!

  Benieuwd naar andere arrangementen?

  Wist je dat je ook in 1 dag naar Disneyland Paris kunt reizen? En dat er ook arrangementen van 2 of 3 dagen zijn? Bekijk hier het overzicht van alle busreizen naar Disneyland.