Dagtocht Disneyland

Ga mee op dagtocht naar Disneyland Parijs. Een dagje Disneyland is ideaal om in korte tijd het park te ontdekken voor een lage prijs.


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Een dagje naar Disneyland

Mickey Mouse ontmoeten? Op de foto met Goofy? Of in duizelingwekkende vaart de onderwaterwereld van Finding Nemo ontdekken? Meevliegen met Peter Pan naar Nooitgedachtland? Het kan allemaal al in één dag.

Tijdens een dagtocht Eurodisney bezoek je dit megasuperleuke pretpark in Parijs in één dag. Vroeg weg, laat thuis, en dus genoeg tijd om één van de twee Disney Parken te ontdekken. In het Disneyland Park maak je kennis met de leukste sprookjes uit je kindertijd, inclusief de spetterendste Disney shows en parades en razende achtbanen en nog veel meer. In het Studios Park ontdek je hoe de geliefde Disney films gemaakt worden, hoe special effects werken en vindt je nog veel meer leuke attracties.

Een dagtocht Eurodisney in het kort

  • Ideaal: in een dag de leukste attracties en shows in Disneyland bekijken
  • De dagtocht naar Disney is goedkoop, al vanaf 59,- ga je een dagje naar Disney!
  • Reisorganisaties geven je altijd genoeg tijd om een dag in het park te zijn!
  • Vergelijk bij 1-Reizen alle busreizen

Touroperators vergelijken

Attracties Disneyland Parijs

Alles lezen over de attracties in Disneyland Parijs? Bekijk onze Disneyland pagina en ontdek het zelf! Je kunt op het moment zelf kiezen of je naar het Disneyland Park gaat of naar het Walt Disney Studios Park. Bij de meeste Disney dagtochten moet je wel één park kiezen. Je hoeft dat niet van tevoren op te geven, dus je kunt ter plekke beslissen. Kijk van tevoren welke attracties in welk park te vinden zijn, zodat je jouw favoriete attractie niet mist!

Met de bus naar Disneyland Parijs
Je krijgt de Disney kaartjes van de chauffeur in de bus. Bij aankomst spreekt hij een verzameltijd- en plaats met jullie af en deelt de kaartjes uit. Jullie komen dan op de afgesproken plaats en tijd weer terug. Zo heb je lekker veel tijd om van je dagje Eurodisney te genieten.

Een ander voordeel van een dagtocht Parijs is dat het goed betaalbaar is. Omdat je geen hotel hoeft te betalen en alleen de busreis en je entreeticket, ga je lekker goedkoop naar Disneyland Parijs. Omdat een pretparkuitje vaak toch best wel prijzig is, kun je daar op deze manier mee besparen en toch van een leuke dag in een pretpark genieten!

 

Extra Tip: dagje Parijs
Vind je het leuk om behalve een dagje Disney, ook een keer een dagje Parijs te doen? Kijk dan op onze pagina over Parijs dagtrips. Nog betaalbaarder en super leuk!

 

Boeken!
Overtuigd dat Disneyland Parijs geweldig is en dat je er met de bus naartoe wilt? Bekijk dan de aanbiedingen van de door ons geselecteerde tour operators en boek ook een dagje Disneyland Parijs met de bus!

 

Benieuwd naar andere arrangementen?
Wist je dat er ook arrangementen van 2, 3 of 4 dagen zijn? Bekijk hier het overzicht van alle busreizen naar Disneyland.