Busreis Normandië

Normandië is één van de mooiste regio's in Frankrijk. Schitterende natuur, kustlijnen en authentieke dorpjes zorgen voor een vakantie om niet te vergeten.


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Één van de mooiste regio's van Frankrijk

Eén van de heerlijkste Franse regio’s voor een prachtige vakantie: Normandië. Een regio met een indrukwekkend verleden, prachtige natuur en sfeervolle, pittoreske Franse dorpjes. Vooral de Normandische kust heeft een rijk verleden, vooral vanwege de landingsstranden Normandië waar geallieerde troepen landden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maar Normandië biedt ook bedevaartsoorden en prachtige bergen. Afwisseling gegarandeerd!

Normandië in het kort

  • Normandië heeft een rijk verleden door de Tweede Wereldoorlog(de stranden van de regio werden gebruikt als landingsstranden)
  • Een combinatie van schitterende natuur en pittoreske plaatsjes
  • Bezoek o.a. Honfleur, Caen, Mont St. Michel, Avranches en Bayeux

Touroperators vergelijken

Reisprogramma Normandië

Het voordeel van een busreis naar Normandië is dat alles al voor je geregeld is. Je stapt in de bus en je gaat de mooiste excursies maken, waar je vooraf de busreis al op uitgekozen hebt. Zo heb je zelf ruim de tijd om van de omgeving te genieten. Prachtige dalen en mooie gebergtes; de chauffeur leidt je hier veilig doorheen en langs de mooiste uitzichten.

Er zijn diverse tour operators die Normandië busreizen aanbieden. Veel van de excursieprogramma’s zullen overeenkomen. Maar lees ze rustig eens door en kijk welke het beste bij jouw wensen past.

Bezienswaardigheden in Normandië

Een vakantie in Normandië gaat vrijwel altijd gepaard met excursies naar historische bezienswaardigheden. Zo is een bezoekje aan de Normandië invasiestranden ontzettend indrukwekkend (en ook mooi vanwege de mooie kustlijn). Maar ook het Etretat gebergte is de moeite waard! Als je van natuur houdt is dit zeer interessant. Maar ook sfeervolle stadjes al Honfleur, Caen, Mont St. Michel, Avranches en Bayeux zijn ontzettend leuk om te bezoeken.

Unieke 1-reizen Tip:

Busreizen Normandië invasiestranden: er zijn reizen naar Normandië met de bus die helemaal in het teken van de invasiestranden en de tweede wereldoorlog staan. Bijvoorbeeld de reis “In het spoor van de bevrijders” van Peter Langhout Reizen. Geïntroduceerd in 2015 toen de 70-jarige vrijheid herdacht werd, en verlengd wegens de vele interesse die er voor deze busreis is.

Wil je ook graag een busvakantie naar Normandië in Frankrijk boeken? Bekijk dan de reizen van de aanbieders die wij al voor je hebben geselecteerd en kies de leukste vakantie