Busreis Parijs 1 dag

Wil je een dagje naar Parijs? Dan is een dagtocht met de bus een goede optie! Keuze uit reizen naar de stad en Disneyland, al v.a. 19,-


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Goedkoop een dagje naar Parijs

Gewoon eens gek doen? En zin in een dagje Parijs? Dat kan hoor! Stap in de bus en reis mee naar de stad van de liefde, de Seine, de Eiffeltoren, de pittoreske Franse boetiekjes en de sfeervolle restaurantjes. Tijdens deze dagtrip Parijs vertrek je vroeg in de ochtend/nacht, zodat je op tijd in Parijs bent en je daar de hele dag kunt genieten. Eind van de dag wordt je weer veilig terug naar Nederland gebracht en ben je ook ’s nachts weer thuis. In 24 uur ben je dus met de bus naar Parijs geweest en heb je een goed beeld gekregen van deze super leuke stad! (wil je toch liever een lekker hotelletje erbij? Kijk dan bij onze stedentrips Parijs met de bus.

Waarom een dagtocht naar Parijs?

  • Bezoek de hoogtepunten van de stad in één dag
  • Keuze uit dagtochten naar de stad en naar Disneyland
  • Erg goedkoop, al te boeken voor 19,-

Touroperators vergelijken

Naar Parijs met de bus
Een groot voordeel van een dagtocht Parijs is dat je geen hotel hoeft te betalen. Het is dus spotgoedkoop! Kun je je voorstellen dat je voor een paar tientjes helemaal naar Frankrijk reist en terug. Ideaal. Bovendien is reizen met de bus ook comfortabel. En na een lange dag plof je lekker neer en wordt je nog naar huis gereden ook. Op- en afstappen kan meestal in één van de grotere steden bij jou in de buurt.

Bezienswaardigheden Parijs
Oké, dit is misschien een beetje een open deur. Iedereen kent de grootste bezienswaardigheden in Parijs wel. Jij weet ook wel dat de Eiffeltoren in Parijs staat en dat de Notre Dame mooi is om te bewonderen. Toch hebben we het even voor je op een rijtje gezet. Er is namelijk zó veel te doen. En omdat je een dagtrip maakt, is het slim van tevoren te kijken wat je wilt gaan zien. Zo bespaar je ter plekke een hoop tijd en kun je zoveel mogelijk zien in één dag.

Lees hier alles over de bezienswaardigheden in Parijs die wij voor je op een rijtje hebben gezet.

Kies uit de Sacre Coeur en Montmartre, de Eiffeltoren, een boottocht over de Seine langs vele bezienswaardigheden, de Arc de Triomphe, het Louvre of één van de vele andere bezienswaardigheden.

Extra Tip: Dagje EuroDisney
Ook super leuk: in één dag genieten van het leukste pretpark van Europa! Dompel je onder in de magie en beleef in 24 uur de leukste dag aller tijden! Een dagtocht EuroDisney werkt hetzelfde als de dagtocht Parijs. Je kunt in de grotere steden op- en uitstappen en je vertrekt ’s nachts, zodat je zo lang mogelijk in Parijs of Disney kunt genieten. Een dagtocht Disneyland vind je onder andere bij Peter Langhout Reizen.