Busreis Kroatië

Kroatië is een prachtig land met aantrekkelijke temperaturen. De regio's Istrië en Dalmatië zijn ideaal geschikt voor een bus rondreis om niet te vergeten. Vergelijk direct alle busreizen naar Kroatië!


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Kroatië, een uitstekende keuze!

Naar Kroatië met de bus? Een uitstekende keuze! Met minimaal 1300km op de teller voordat je aan de Kroatische grens bent, is het gewoon fijn als je gereden wordt. Een ervaren chauffeur brengt je snel en veilig naar Kroatië en neemt je daar bovendien ook nog mee op de leukste excursies.

Populaire regio's/plaatsen in Kroatië

Kroatië in het kort

  • Bezoek de razend populaire regio's Istrië en Dalmatië
  • Een schitterende kustlijn met aantrekkelijke temperatuur
  • Een goedkope vakantiebestemming
  • Pittoreske plaatsjes en oude steden

Touroperators vergelijken

Busreizen vergelijken

12-daagse reis naar Kroatië - Istrië

De kerstdagen verblijven in Kroatië? Deze busreis van Peter Langhout Reizen maakt het mogelijk! Tijdens deze 12-daagse reis maak je de leukste uitstapjes en bezichtig je de mooiste natuur/plaatsjes. Incl. kerstdiner en gezellige muziekavond!

759,-

11-daagse busreis naar de Dalmatische kust, Trogir en Split

Boek een 11-daagse reisbij Effe Weg naar Kroatië! Een ideale reis naar de zon waarin ook veel bezichtigd wordt. Incl. diners, ontbijt en gebruik van zwembad. Boek al v.a. 539,-!

539,-

Istrië & Dalmatië

De meest bezochte regio’s in Kroatië zijn Istrië (in het noorden) en Dalmatië (in het zuiden). Wil je ook naar Dalmatië, boek dan een iets langere busreis. Het is een aardig stukje rijden en je wilt daar ook nog tijd hebben om steden als Split, Zadar en Dubrovnik te zien. Als je specifiek een busreis Dalmatië boekt, wordt daar voldoende tijd voor uitgetrokken. Bovendien maak je dan ook excursies onderweg, zodat de rit niet zo lang is.

Er zijn niet veel excursiereizen die Istrië en Dalmatië combineren. In beide regio’s is zoveel te zien, dat je dan niet overal aan toekomt. In Istrië zijn namelijk ook een hoop highlights: Opatija, Rovinj, Selce, Porec, Rijeka en Pula bijvoorbeeld. Bijna alle plaatsen die je in heel Kroatië aandoet liggen aan de kust, maar vooral Istrië wordt gezien als zeebestemming. In Istrië liggen bovendien de wereldberoemde Plitvice meren, die ook op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst staan.

Info over Kroatië

Bus rondreizen

Een Kroatie busreis is in zekere zin eigenlijk meer een rondreis Kroatië, want je blijft niet vaak de hele vakantie in één hotel. Er is zoveel te zien en te doen, dat het efficiënter is om rond te reizen. Vakanties in Kroatië zijn bovendien lekker goedkoop, want de Kuna staat vrijwel altijd gunstig ten opzichte van de euro.

Tip: Soms kun je ook een rondreis boeken, waarbij je nog een week verlenging bijboekt. Tijdens de verlenging kun je wel in één hotel blijven en kun je bijvoorbeeld nog een weekje relaxen op het strand.

Bekijk onze aanbieders van Kroatië busreizen en kies de vakantie die het beste bij jou past.