Busreis Vrsar

Vrsar ligt in de schitterende regio Istrië. De bestemming is ideaal voor een zon liefhebbers die ook wat van een land willen zien!


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Busreis Kroatië, vakantie in Vrsar

Ben je op zoek naar een ontspannen vakantie in een rustig plaatsje? Lees dan verder en laat je betoveren door het vissersplaatsje Vrsar. Vrsar ligt aan de westkust van Istrië, een regio in het noorden van Kroatië. Het kleine stadje ligt tussen het meer bekende Porec en Rovinj in.

Verwar ontspannen en rustig vooral niet met saai. Want Vrsar is een prachtige bestemming waar je volop kunt genieten van de prachtige natuur en wandelingen door het pittoreske dorp. Je kunt de stad eigenlijk opdelen in twee stukjes: het oude, culturele hart van Vrsar, dat op een heuvel ligt. Aan de voet van de heuvel ligt de vissershaven en het nieuwere deel van de stad.

Vrsar in het kort

 • Geniet van kleine sfeervolle strandjes
 • In de zomer heeft Vrsar zeer prettige temperaturen
 • Bezoek ook de omliggende plaatsjes, zoals Porec en Rovinj
 • Touroperators vergelijken

  Reisprogramma’s Kroatië & Vrsar

  Er zijn weinig vakanties naar Kroatië die zich puur en alleen in Vrsar vestigen. Zeker als je twee weken op vakantie gaat, is het wel prettig het stadje af te wisselen met leuke excursies in de omgeving en andere dorpjes. Er worden daarom veel excursiereizen naar Istrië georganiseerd die ook Vrsar aandoen. Want vergeten mag het zeker niet worden.

  Bezienswaardigheden in Istrië en Vrsar

  De Plitvice Meren en Watervallen
  De Plitvice meren en watervallen, een bijzonder natuurfenomeen dat je gezien móet hebben. Als je op vakantie in Istrië bent kun je gemakkelijk met een excursie naar de Plitvice meren. De helderblauwe- en soms zelfs heldergroene meren worden omringd door talloze groene bomen en planten. Het geheel is een bijzondere ervaring in de natuur, waar je midden doorheen kunt lopen op een aangelegd, maar natuurlijk pad. Plitvice staat niet voor niets op de UNESCO Wereld Erfgoed lijst van bijzondere bezienswaardigheden. Bijna alle busreizen naar Kroatië/Istrië gaan hier wel naartoe tijdens een excursie.

  Opatija
  Een van de grotere stadjes in Istrië en super sfeervol. De bijzondere promenade in Opatija is maar liefst 11 kilometer lang. Aan het eind van de promenade vindt je de mooie St. Jakovskapel.
  Meer weten over Opatija? Lees dan onze speciale pagina over Opatija busreizen.

  Rovinj
  Ook in Rovinj geniet u volop van sfeervolle strandjes. Bijzonder is ook de Saint Euphemia kathedraal. En het allerleukste in Rovinj? Lekker rondwandelen en van de sfeer genieten!
  Meer weten over Rovinj? Lees dan onze Rovinj busvakanties pagina.

  Porec
  In Porec moet je echt even kijken bij de Euphrasius basiliek en, als je er op de juiste dag bent, de Trg Rakovca, een grote en overheerlijke groente- en fruitmarkt.
  Meer weten over Porec? Lees dan de Porec busreizen pagina.

  Stranden in Vrsar en omgeving
  Net als in Rovinj, Opatija, Porec en andere stadjes in Istrië, kun je ook in Vrsar genieten van kleine, sfeervolle strandjes. Als je een zonvakantie zoekt, dan zit je in Vrsar goed. Boek snel je busreis naar Kroatië en geniet in Vrsar!