Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Met de bus naar Benidorm

Busreizen naar Benidorm zijn al sinds jaar en dag geliefd. Ben jij er al eens geweest? Veel vakantiegangers gaan er graag naartoe omdat het er het hele jaar door lekker weer is. Daarom komen er ook veel overwinteraars die de Nederlandse kou verruilen voor het zonnige Benidorm. Maar er is meer!

Want er worden ook veel bus rondreizen naar Benidorm georganiseerd. Je reist dan met de bus naar Benidorm, maar blijft samen met jouw groep en onderneemt samen met hen vele excursies in de omgeving. Wat dacht je van uitjes naar Valencia, Alicante of het schattige bergdorpje Guadelest? Met een bus rondreis wordt dit allemaal voor je geregeld. Vaak is er tijdens je excursie naar Alicante en/of Valencia ook een rondleiding met gids inbegrepen. Extra leuk!

Benidorm in het kort

 • Heerlijk genieten op één van de velen stranden
 • Keuze uit een groot aantal appartementen en hotels
 • Leuke excursies mogelijk in en rondom Benidorm
 • Bezoek ook Valencia of Murcia
 • Touroperators vergelijken

  Wat niet mag ontbreken

  Wat niet mag ontbreken tijdens een busreis Benidorm, is een rondrit langs de kust en door het binnenland. De Costa Blanca behoort tot de mooiste Costa’s van Spanje. Een rondrit met de bus laat je van een afstandje de mooiste uitzichten over zee zien. Ook zie je vaak indrukwekkende rotsformaties, die je niet ziet als je niet met de bus op reis gaat. En als je door het binnenland rijdt, laat je het massatoerisme even achter je en ontdek je het meer authentieke Spanje. In het binnenland vindt je veel sinaasappelbomen, olijfgaarden en wijngaarden. Je kunt de olijf- en wijngaarden vaak ook bezoeken en bijvoorbeeld een wijnproeverij meepikken.

  Buspendel Benidorm (zonder excursies)

  Je vindt op deze site alleen excursiereizen en stedentrips, maar geen pendelreizen. Voor Benidorm pendels maken we echter graag een uitzondering, want Benidorm is de perfecte pendelbestemming. Luxe bussen (Royal of First Class!) brengen je snel en veilig naar Benidorm, met aan boord veel comfort zoals extra beenruimte en een hostess met hapjes en drankjes.

  In Benidorm kun je kiezen uit vele fijne hotels of appartementen. Er zijn bij een pendel Benidorm geen excursies inbegrepen. Die kun je trouwens ter plekke nog wel gewoon boeken als je dat leuk vindt.

  Van Ham Reizen is de beste aanbieder van Benidorm busreizen. Al 30 jaar organiseren zij Benidorm vakanties. Zij hebben bovendien een kantoor in Benidorm, waar je je excursies kunt boeken. Bekijk alle excursies van Van Ham Reizen in Benidorm.