Busreis Costa Blanca

De Costa Blanca is met badplaatsen als Benidorm en Calpe een perfecte bestemming voor een busreis!


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Genieten van de Spaanse zon

Als je graag goedkoop naar Benidorm en de Costa Blanca wilt, dan is een busreis een absolute aanrader. Met het vliegtuig ben je er wel veel sneller (een busrit kost je minimaal 28 uur), maar is ook een stuk duurder. Bovendien moet je dan daar alsnog al je excursies regelen. Een busreis is goedkoop én, in tegenstelling tot wat je zou denken, heel relaxed. Er rijden namelijk vrijwel alleen Royal Class (en soms zelfs First Class!) bussen naar de Costa Blanca. Dat betekent méér beenruimte en een hostess aan boord die je kan voorzien van een hapje en een drankje onderweg. Met de bus naar de Costa Blanca betekent bovendien dat je meteen een gids bij je hebt die mooie excursies met je uitvoert.

Veruit de bekendste plaats aan de Costa Blanca is Benidorm. Deze wereldberoemde badplaats heeft haar plekje in de wereldranglijst van mooiste badplaatsen wel veroverd, en niet zonder reden. Je kunt er niet alleen lekker op het strand liggen, maar het achterland is ook heel erg mooi en uiterst geschikt voor leuke excursies.

Bestemmingen aan de Costa Blanca

Costa Blanca in het kort

  • Geniet van de Spaanse stranden
  • Keuze uit losse bustickets maar ook verzorgde busreizen
  • Ook ideaal om te overwinteren
  • Bezoek ook wereldstad

Touroperators vergelijken

Busreizen vergelijken

Busreis naar Benidorm - Appartement Los Gemelos 20

Boek bij Van Ham Reizen een busreis naar Benidorm en verblijf in Appartement Los Gemelos 20. Dit appartementencomplex is zeer geliefd onder Nederlanders en is van vele gemakken voorzien. O.a. 10 Nederlandse tv-zenders!

289,-

Stoel retour Nederland - Costa Blanca bij Van Ham Reizen

Zelf uw verblijf aan de Costa Blanca regelen? Maar toch met de bus? Kies dan voor de losse bustickets van Van Ham Reizen. Ga al v.a. 135,- retour naar de Costa Blanca. Keuze uit uitstappen in o.a. Benidorm en Denia.

135,-

Uitstapjes in naastgelegen steden

En als je Benidorm uitgaat is er nog veel meer te doen! Wat dacht je van een uitstapje naar Alicante, Torrevieja, Guadelest of Valencia, met of zonder gids? Of maak een jeepsafari of een mooie bustour door de natuur. In het voorjaar kun je een hele bijzondere amandelbloesemtocht maken in en rond Altea. Een Costa Blanca vakantie staat garant voor vele momenten ultiem genieten.

Ben je van plan om op vakantie naar Spanje te gaan? Overweeg dan zeker de Costa Blanca. Bekijk op je gemak eens welke aanbieders wij voor je geselecteerd hebben en kijk welke reisprogramma’s jou het beste bevallen. Namens 1-reizen raden we je een vakantie naar Benidorm en de Costa Blanca absoluut aan.

Pendelreizen Benidorm (zonder excursies)

Benidorm is een hele geliefde vakantiebestemming in Spanje. Daarom reizen er ook veel mensen met de bus naar Benidorm die alleen een accommodatie reserveren (pendelreis). Op 1-reizen.nl vindt je normaal geen pendelreizen, maar omdat een Benidorm vakantie zich daar uitstekend voor leent, willen we je het in dit geval toch even laten weten.