Busreis Tsjechië

Tsjechië is een land boordevol historie en scherp in prijs. Bezoek bijvoorbeeld hoofdstad Praag al v.a. 99,-! Of ga op bus rondreis naar de Bohemen.


Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Ontdek het schitterende Tsjechië!

Tsjechië is een prachtig land, met als bekendste hoogtepunt Praag. Velen maakten al een stedentrip naar Praag vanwege de grote historie, vele bezienswaardigheden en niet in de minste plaats om het goedkope karakter. Tsjechië is voor ons Nederlanders uitermate goed betaalbaar en daar maken we dankbaar gebruik van.

Tsjechië in het kort

  • Een garantie op historie, met uiteraard Praag maar ook bijvoorbeeld het plaatsje Pilsen
  • Schitterende natuur in het Reuzengebergte
  • Goedkoop land, ga goedkoop uit eten en op excursie!
  • Al te boeken v.a. 99,-!

Touroperators vergelijken

Busreizen vergelijken

7-daagse All inclusive busreis naar Tsjechië

Ga met Peter Langhout Reizen All inclusive mee naar Tsjechië! Tijdens deze reis verblijf je in Hotel Ludmila in Praag en wordt je meegenomen naar de mooiste plekken in Tsjechië. Inclusief uitgebreid excursiepakket!

399,-

8-daagse bus rondreis naar Tsjechië en Praag

Praag ontdek je tijdens deze De Jong Intra busreis! 8 dagen lang om Praag en Tsjechië te verkennen. Inclusief excursies naar o.a. Dresden, Burchtwijk, Karelsbrug, Wenceslaplein en het oude stadsplein. Bekijk de aanbieding nu!

379,-

5-daagse busreis Praag Compleet van Kras Reizen

In korte tijd alle hoogtepunten van Praag bezoeken? Dan is de 5-daagse busreis Praag Compleet echt iets voor jou! Kras Reizen neemt je in 5 dagen mee naar de mooiste plekken van de stad. Boek nu extra goedkoop al vanaf 259,-!

259,-

8 dagen het beste van Tsjechië en Praag

Effe Weg biedt een scherp geprijsde 8-daagse busreis aan naar Tsjechië. Maak kennis met de schitterende hoofdstad Praag, maar maak ook veel excursies naar omliggende gebieden. Verblijf in het 3-sterrenhotel Globus in Praag.

409,-

Een stedentrip naar de hoofdstad

Een stedentrip naar Praag is geweldig leuk. Trek hier vooral een paar dagen voor uit. Denk aan de beroemde Karelsbrug, de Joodse wijk, de bijzondere Klokkentoren, de Praagse burcht en het Gouden Straatje. Of maak een boottocht over de rivier de Moldau. Je kunt het ook combineren met een langere vakantie in Tsjechië. Er is nog veel meer te doen in het land, maar de steden zijn wat minder bekend: Cesky Krumlov, Kutna Hora, Pilsen en Marianske Lazne bijvoorbeeld. Als je een bus rondreis Tsjechië boekt heb je wel de kans meer van het land te zien. Als je met de bus naar Tsjechië gaat, is het ook onderweg al heel leuk. Geniet van het uitzicht, want de natuur is er prachtig. Ga je na je stedentrip Praag wat verder het land in, dan kun je ook de bergen in. Een totaal ander landschap. Vooral het Reuzengebergte is erg mooi.

Historie, pils en gebergte

Als je met de bus naar Tsjechië gaat, is het ook onderweg al heel leuk. Geniet van het uitzicht, want de natuur is er prachtig. Ga je na je stedentrip Praag wat verder het land in, dan kun je ook de bergen in. Een totaal ander landschap. Vooral het Reuzengebergte is erg mooi. Heb je je ooit wel eens afgevraagd waar de naam ‘pils’ vandaan komt? Uit Tsjechië! Als je in de buurt bent, bezoek dan het dorpje Pilsen en ontdek de oorsprong van dit smakelijke biertje. Tsjechië en Praag hebben een lange historie, maar vooral ook een grote oorlogshistorie. Zoals je weet heeft Tsjechië zwaar geleden onder de oorlog. Vlakbij Praag ligt het voormalige concentratiekamp Theresienstad. Je kunt het kamp bezoeken, evenals het bijbehorende museum. Niet de leukste, maar wel een hele indrukwekkende excursie. Kortom, er is genoeg te doen tijdens een busreis Tsjechië of een citytrip Praag. Wil je graag naar Tsjechië op vakantie, lees dan verder en bekijk de aanbieders die wij voor je hebben geselecteerd. S’t’astnou cestu! (Goede reis!)