Busreizen naar pretparken

Met de bus naar jouw favoriete pretpark? Kies uit o.a. Europa-Park, Disneyland en Movie Park Germany!

Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Zorgeloos naar jouw favoriete pretpark!

Op zoek naar een pretpark vakantie? Ontzettend leuk, gezellig en avontuurlijk! Zoals je weet zijn we bij 1-Reizen.nl dol op busreizen. En ook in deze context hebben we weer gelijk: busreizen zijn super!

Busreizen naar Disneyland

Oké, we weten dat we voordelig twee keer hebben genoemd. Maar het is dan ook zo! Een busreis Eurodisney bijvoorbeeld, boek je al voor €79,- via Peter Langhout Reizen. Dat is één dag met de bus naar Parijs en terug én toegang tot het Disneyland Park. Dat is gewoon echt voordelig.

Een ander voordeel is dat je na één of meerdere lange dagen niet meer vermoeid de auto in hoeft. Je stapt in de bus en keert moe maar voldaan terug. De chauffeur brengt jullie veilig terug naar huis en jij kunt gewoon in slaap vallen als je wilt. Zeker als je met de bus naar Eurodisney bent geweest, is het nog best een stukje rijden. Net als een busreis Europa-Park , dat is zelfs nog een stukje langer rijden dan Disneyland Parijs. (minimaal 600km vanuit Nederland). Bij zowel Europa-Park als Disneyland Parijs raden we altijd aan een arrangement met overnachting(en) te boeken. Je hebt dan net iets meer rust tijdens je pretparkreis en kunt al je energie gebruiken om te genieten! Maar ook met overnachting is een comfortabele reis met de bus heel prettig.

Waarom met de bus naar een pretpark?

  • Niet vermoeid de auto in
  • Opstappen vlakbij huis
  • Milieuvriendelijker dan andere manieren van reizen
  • Voordelig

splash battle moviepark  space mountain

Pretpark aanbiedingen

Er zijn heel veel Europapark, Movie Park Germany en Eurodisney aanbiedingen en arrangementen. Super leuke pretparken met plezier voor alle leeftijden! Kijk maar eens rustig rond op onze pagina’s voor meer informatie en aanbiedingen:

Bij de meeste busreizen kun je kiezen uit een groot aantal opstapplaatsen. Zo is er bijna altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt.

En ten slotte is een busreis ook de meest ‘milieuvriendelijke’ manier van reizen. Alle manieren van reizen stoten uitlaatgassen uit, maar bij busreizen is dat wel het minste. Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar wel mooi meegenomen. 🙂

Wij zeggen: wil je naar een pretpark in 2016? Boek dan een busreis! Kijk op je gemak eens rond op onze pagina en boek jouw pretparkplezier!

toy story

Direct naar

1-Reizen klein

Waarom 1-Reizen?

  • Selectie met ANVR & SGR aanbieders
  • De beste deals geselecteerd
  • Complete informatie

Inspiratie

vlieg bus

Weer eens wat anders: bus rondreizen met het vliegtuig

Wat? Busrondreizen doe je toch met de bus? Ja, dat klopt. Maar als je een bus rondreis met het vliegtuig boekt, kun je wél een stuk verder op vakantie. En ...

Bekijk

De Alhambra in Granada; onze ervaring

Ben je wel eens op vakantie in Spanje geweest? En heb je toen de Alhambra in Granada bezocht? Zo niet, dan raden we je dat zeker aan. Wij zijn er geweest en del...

Bekijk