Vier de lente in Disneyland Parijs!

Disneyland Parijs is al jarenlang één van de populairste pretparken in Europa. Ontmoet ook in de lente Mickey Mouse, Donald Duck en vriendjes!

Peter Langhout BusreizenVan Ham BusreizenKras BusreizenStip BusreizenEffe Weg BusreizenSolmar busreizenpelikaan reizenDe Jong Intra busreizenOad busreizenVan Nood Busreizen

Swing intro Spring

Ga jij dit voorjaar naar het meest magische pretpark van Europa? Vier de lente tijdens het supermagischegezelligetegekketoffe SWING INTO SPRING thema! Mickey Mouse, Goofy en al hun vriendjes en vriendinnetjes ontvangen je vrolijk tijdens deze lente, terwijl de vlinders rondfladderen en de lentebloemen hun kopjes uit het zand opsteken. Zing en dans mee met de vrolijke parades en shows in Euro Disney!

Tijdens Swing into Spring wordt Main Street U.S.A., de hoofdstraat van Disneyland Paris, omgetoverd tot een vrolijk lentegeheel. Neem een kijkje bij Goofy’s Garden Party of spring aan boord van Minnie’s Little Spring Train en reis mee naar de regenboog.

De lentekriebels vliegen in het rond van 5 maart t/m 29 mei 2016.

disney-lion-king knabbelbabbel

Attracties Disneyland Parijs
Zoals altijd kun je ook in de lente genieten van de super leuke attracties in Disneyland Parijs. Beleef de sprookjes in Fantasyland in Sneeuwwitje, Peter Pan’s Flight of Dumbo the Flying Elephant. Fantasyland is het land waar sprookjes werkelijkheid worden.

In Discoveryland ontdek je leven buiten de aarde in Captain E.O. (starring Michael Jackson), vecht je met buitenaards leven in Buzz Lightyear Laserblast of schiet je in duizelingwekkende vaart de ruimte in met de Space Mountain!

In Adventureland ga je op avontuur door de wondere wereld van Agrabah (het land van Alladin) of vaar je mee met de Pirates of the Caribbean. In Frontierland ga je terug naar het Wilde Westen. En in Main Street U.S.A. zitten talloze schattige winkeltjes en restaurantjes en barretjes

alladin disney main street

Het Disney Studio’s Park
Behalve het Disneyland Park is er ook het Walt Disney Studio’s Park. Boek je een arrangement met 2 dagen toegang of langer, dan mag je altijd beide Disney Parken in. Super leuk! In het Studio’s Park ontdek je de wereld achter de film. Hoe worden ingewikkelde animatiefilms gemaakt en hoe zitten spectaculaire special effects in speelfilms in elkaar? Je ontdekt het hier allemaal! Natuurlijk zijn er ook een paar leuke achtbanen (de razendsnelle Aerosmith Rock ’n Roller Coaster of Nemo’s Crushes Coaster, een unieke belevenis!)

Ook in het Studios Park steekt de lente de kop op tijdens Swing into Spring. Zing en dans mee en geniet van de lente!

Bekijk alle arrangementen tijdens de lente in Euro Disney en boek snel.

Direct naar

1-Reizen klein

Waarom 1-Reizen?

  • Selectie met ANVR & SGR aanbieders
  • De beste deals geselecteerd
  • Complete informatie

Inspiratie

vlieg bus

Weer eens wat anders: bus rondreizen met het vliegtuig

Wat? Busrondreizen doe je toch met de bus? Ja, dat klopt. Maar als je een bus rondreis met het vliegtuig boekt, kun je wél een stuk verder op vakantie. En ...

Bekijk

De Alhambra in Granada; onze ervaring

Ben je wel eens op vakantie in Spanje geweest? En heb je toen de Alhambra in Granada bezocht? Zo niet, dan raden we je dat zeker aan. Wij zijn er geweest en del...

Bekijk