WEER EENS WAT ANDERS: BUS RONDREIZEN MET HET VLIEGTUIG

Lange afstanden met de bus zijn voorbij! Ga eerst met het vliegtuig naar een land en ontdek vervolgens met de bus de mooiste plekken van het land.

ONTDEK DE HELE WERELD MET DE BUS DANKZIJ VLIEG-BUSREIZEN!

Wat? Busrondreizen doe je toch met de bus? Ja, dat klopt. Maar als je een bus rondreis met het vliegtuig boekt, kun je wél een stuk verder op vakantie. En toch met de bus.Bij een busvakantie denk je toch sneller aan een vakantie vlakbij Nederland. En er zijn ook talloze prachtige landen, culturen, stukjes natuur en nog veel meer. Maar soms wil je wel eens wat anders! En hoe ideaal is het dan als je bijvoorbeeld een busreis Sicilië kunt maken? Op dit sprookjesachtige eiland maak je kennis met een totaal ander stukje Italië. De Sicilianen vinden hun eiland dan ook niet echt bij Italië horen, want het is echt uniek! (uit eigen ervaring moeten wij zeggen dat we het er helemaal mee eens zijn dat een (busreis) Sicilië uniek is)

Bij een vlieg-bus rondreis is je vlucht natuurlijk gewoon inbegrepen. Als je landt op je bestemming stap je in de bus en de rest van je vakantie geniet je van een uitstekend verzorgde busreis met excursies.

Wat nog meer?

Een vlieg-busreis boek je vaak omdat je bijvoorbeeld naar een eiland gaat, of omdat de bestemming te ver rijden is. Je zit al gauw wat uurtjes in de bus, maar als je met het vliegtuig op vakantie gaat, scheelt dat toch. Andere mooie bestemmingen zijn bijvoorbeeld een busreis Portugal, bijvoorbeeld naar de pittoreske badplaats Albufeira. Bemind door zonaanbieders, maar het biedt meer! In de omgeving zijn heel veel leuke dingen te bezoeken, zoals de stad Faro of een excursie door het kurkbomenbos. Een dag naar Lissabon mag natuurlijk ook niet ontbreken. Wil je liever verder van huis, maar ben je wel fan van de vertrouwde busreizen, dan hebben we nog meer tips voor je! Beleef je busvakantie alsof je in een film leeft en laat je meevoeren langs de oost- of westkust van Amerika. Een busreis Amerika is ideaal, want het land is zo groot dat het perfect is als de route al voor je geregeld is. Een populaire route is de rondreis westkust Amerika. Vooral bij verre, avontuurlijke bestemmingen kan het geruststellend zijn om een busreis te boeken. Zo heb je het beste van twee werelden: avontuur en vakantie, en tegelijkertijd hoef je niets te regelen. En als bonus krijg je er nog een leuk reisgezelschap bij ook.

Andere 1-reizen tips

Meer tips voor vlieg-busvakanties inclusief vlucht en excursieprogramma:

Je bent dus absoluut niet afhankelijk van de nabijheid van je vakantiebestemming. Je hebt alle keuze ter wereld, letterlijk!