Busreis Londen

BUSREIS LONDEN

Boek een goedkope busreis naar het schitterende Londen. Bezoek o.a. Buckingham Palace, Big Ben en Londen Eye met de bus!

ONTDEK DE HOOFDSTAD VAN ENGELAND!

The Big Ben, de Tower of Londen of het gigagrote reuzenrad Londen Eye. Veel nieuwe bezienswaardigheden in Londen kunnen we je vast niet vertellen. Maar ken je de unieke Harry Potter Tour ook al? Iedereen is wel bekend met de highlights van Londen, maar hoe vindt je nou de beste reis om ze allemaal te zien? Lees meer

POPULAIRE REIZEN

DAGTOCHT LONDEN
KERSTSHOPPEN IN LONDEN

LONDEN IN HET KORT

  • Bezoek o.a. de Big Ben, Londen Eye & Buckingham Palace
  • Keuze uit dagtochten en meerdaagse busreizen
  • Kies voor programma's met of zonder excursiepakket

TOUROPERATORS VERGELIJKEN

BUSREIZEN VERGELIJKEN

5-DAAGSE BUSREIS LONDEN VAN PETER LANGHOUT

Boek een 5-daagse busreis naar Londen bij Peter Langhout Reizen en verblijf in een goed middenklasse hotel aan de rand van Londen. Incl. excursiepakket en veel vrijheid in het programma.

295,-

3-DAAGSE STEDENTRIP NAAR LONDEN

Maak kennis met Londen en bezienswaardigheden als de Tower Bridge en de Big Ben of ga lekker shoppen in de binnenstad. Boek een stedentrip Londen!

99,-

Reisprogramma’s & Route

Hier op 1-reizen.nl hebben wij de aanbieders geselecteerd waarvan wij vinden dat ze het leukste reisaanbod naar Londen hebben. De aangeboden busreizen zijn geselecteerd op Londense bezienswaardigheden, maar ook op het hele reisprogramma.

Bij bijna alle busreizen naar Londen wordt je eerst in Nederland opgehaald op een plek bij jou in de buurt, waarna je naar het Franse Calais rijdt. Het volgende puntje kan verschillen per aanbieder. De ene reis gaat via de Kanaaltunnel naar Londen, de andere reis via het water met een ferry. Goed om rekening mee te houden voor het geval je bijvoorbeeld zeeziek bent. Controleer dan eerst even of de reis per ferry of via de Kanaaltunnel gaat. Raak niet in de war als je reisprogramma’s leest: de Kanaaltunnel wordt ook vaak de Eurotunnel genoemd. Dit is dus dezelfde tunnel.

Het is een aardige rit naar Engeland, maar met de bus naar Londen is wel een goede manier om de stad te ontdekken. Het is vaak voordeliger dan andere manieren en je krijgt vaak ook nog uitleg van een gids, wat toch net dat beetje extra aan je reis geeft. Bekijk alle reisprogramma’s eens en weeg af of je alles te zien krijgt wat je graag wilt.

Alle aanbieders hebben een uitgebreid op- en afstapschema in Nederland, zodat je altijd in de buurt van je huis kunt opstappen en weer afgezet wordt.

Buckingham Palace, wisseling van de wacht

Buckingham Palace is de residentie van de Britse koningin Elizabeth en dus wel de moeit waard om even te gaan kijken. Elke dag werken er zo’n 300 mensen aan het perfect laten verlopen van alles op en rond Buckingham Palace. Daarbij hoort natuurlijk ook de wacht. Op bepaalde tijden is er de officiële wisseling van de wacht in Londen, waar een hele happening van gemaakt wordt. Heel leuk om te gaan kijken! Houd rekening met drukte van toeristen die de wisseling willen zien. Benieuwd of de koningin thuis is? Kijk dan of de speciale Koninklijke vlag er hangt. Als ze er niet is, hangt de normale Britse vlag uit.

Winkelen

Ben je een beetje een winkel liefhebber? Dan is Londen dé place to be. Er zijn grote warenhuizen als Harrods, waar je je portemonnee waarschijnlijk wel moet trekken. Maar er zijn ook veel leuke winkelstraatjes met boetiekjes. Denk aan Covent Garden, waar veel boetiekjes en restaurantjes zitten. In de wijk Covent Garden zijn ook een hoop musea te vinden. En sla vooral Oxfort street en Regent street niet over! Shopliefhebbers voelen zich vast helemaal thuis in het shopwalhalla Londen!

Wat ook heel leuk is, is Trafalgar Square met bijbehorende Admirality Arch (ark), die de toegangspoort is tot een grote mall (The Mall). Deze weg leidt ook rechtstreeks naar Buckingham Palace.

Tower of Londen & Tower Bridge Londen

De Tower of Londen is eigenlijk gewoon een groot en bekend complex in Londen. De bijbehorende brug is vernoemd naar dit gebouw, en samen vormen ze een prachtig geheel dat ’s avonds schitterend verlicht wordt. De London Tower heeft al vele gezichten gehad in de geschiedenis: fort, koninklijk paleis, staatsgevangenis, museum en nog veel meer.

Westminster Abbey

De bekendste abdij van Groot-Brittannië is vast Westminster Abbey, de abdij waar onder andere het huwelijk van prins William en Kate Middleton plaatsvond in 2011. Er hebben hier nog veel meer trouwerijen plaats gevonden en Westminster Abby is inmiddels één van Londens bekendste bezienswaardigheden.

London Eye

Het Londen Eye is het grootste reuzenrad ter wereld. Als je niet bang bent voor wat hoogte, dan moet je hier zeker eens ingaan! Je hebt echt schitterend uitzicht over de (’s avonds verlichte) stad. Het ritje duurt ongeveer een half uur, dus je hebt genoeg tijd om de stad van bovenaf te bekijken.

*Uniek: Harry Potter Tour Londen

Fan van de Harry Potter boeken en films? Ga dan eens naar Warner Bros Studio Tour, waar je een kijkje kunt nemen achter de schermen van de Leavesden studio’s. Hier is het grootste deel van de wereldberoemde films opgenomen! Ook kun je hier ‘the making of Harry Potter’ zien en zie je complete set met filmkostuums die gedragen zijn tijdens het maken van de films. Altijd al benieuwd geweest hoe Zweinstein eruit ziet? Hier zie je de grote zaal van Zweinstein! Als Harry Potter fan kun je de Harry Potter Tour eigenlijk niet missen als je voor een stedentrip naar Londen bent.

Big Ben

Wat moeten we jou nu nog vertellen over de Big Ben? Hét symbool van Londen is de grote klokkentoren van de Big Ben. Het ligt te midden van allerlei parlementsgebouwen.

Kortom, een stedentrip met de bus naar Londen is absoluut de moeite waard. Vergelijk de reisprogramma’s met elkaar en kies degene die het beste bij jou past. Zorg dat je niets mist van de bezienswaardigheden in Londen en haal het meeste uit je stedentrip!

PACKAGES

2 Tours in Busreis Londen

Asia

Check the best Tours

Contact Us

lovetravel@theme.com

Busreis Londen

PACKAGES

Hong Kong

Busreis Londen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ut efficitur ante. Donec dapibus dictum scelerisque.

DETAILS

Phuket

Busreis Bloemenriviera

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ut efficitur ante. Donec dapibus dictum scelerisque.

DETAILS