Busreis Zwitserland

BUSREIS ZWITSERLAND

Een busreis naar Zwitserland maken? Ontdek de schitterende natuur van dit land! Vergelijk direct alle busreizen op deze pagina.

INDRUKWEKKENDE NATUUR IN ZWITSERLAND

Zwitserland is werkelijk een prachtig land. Glooiende heuvels, imponerende bergen, glinsterende bergmeren, besneeuwde bergtoppen of juist heldergroene landschappen. Het is een land met een hele diverse natuur. Zowel in de zomer als in de winter zijn de bergen ontzettend mooi. Prachtige bergwandelingen zijn geliefd in elk seizoen. Zodra het een beetje mooi weer is trekken de Zwitsers er zelf ook massaal op uit. Zwitserland heeft een echte ‘buitencultuur’.

Een busreis naar Zwitserland is een perfecte manier om het land te ontdekken. Per bus maak je de mooiste natuurtochten én wordt je gemakkelijk even in het centrum van een stad afgezet en weer opgepikt. Geen gedoe met parkeren en rijden in een drukke stad.

ZWITSERLAND IN HET KORT

  • Schitterende, indrukwekkende natuur
  • Prachtige Alpenbergen en de Matterhorn!
  • Uitstekend per bus te bereizen
  • Sfeervolle, gemoedelijke steden zoals Bern en Basel

TOUROPERATORS VERGELIJKEN

Reisprogramma’s

Zwitserland is geen super groot land, maar je kunt er natuurlijk wel verschillende reisprogramma’s samenstellen. Het land is opgedeeld in regio’s (kantons) en iedere regio heeft z’n eigen charme en bezienswaardigheden.

Matterhorn en Zermatt

Weet je al het een en ander over Zwitserland? Bedenk dan wat je graag wilt zien. Wil je bijvoorbeeld graag de Matterhorn zien, de bijzonderste berg van Zwitserland van maar liefst 4.477 meter? Dan zul je een Zwitserland reis moeten kiezen die ook de Matterhorn aandoet. (Dat is bij veel busreizen het geval). Meestal ga je dan (al dan niet met een trein) naar het mondaine, superchique stadje Zermatt. Kijk goed naar de prijs voordat je iets aanschaft, want Zwitserland is al geen goedkoop land, maar Zermatt stijgt er met kop en schouder bovenuit… Je kunt het een beetje vergelijken met Monaco. Veel te duur, maar wel erg leuk om te zien!

Treinreizen in Zwitserland

Bij sommige reisprogramma’s krijg je de kans meer van de Matterhorn te zien, bij anderen maak je bijvoorbeeld een gave tocht door de natuur. Zwitserland staat bekend om de bijzondere treinreizen die je kunt maken. De treinrails is door de mooiste stukjes van de bergen gelegd, waardoor je tijdens je treinrit de bijzonderste stukjes ziet. Een bijzondere ervaring! De meeste touroperator bij wie je een busreis Zwitserland kunt boeken, hebben ook wel een excursie met de trein in het reisprogramma opgenomen. Bijvoorbeeld Peter Langhout Reizen met hun 8-daagse busreis Zwitserland inclusief treinreizen. De beroemdste treinreizen in Zwitserland worden gemaakt met de Glacier Express of de Bernina Express. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. De tocht loopt door een groot deel van het land, maar meestal volg je alleen een stuk van de route van een paar uur. Deze Zwitserse Expressen zijn echt ongelooflijk mooi.

Steden in Zwitserland

Zwitserland heeft niet zo heel veel grote steden. De grootste steden zijn Bern, Basel, Luzern en Zurich. Allemaal geen wereldsteden, maar wel gezellig om een (mid)dagje te bezoeken. Andere leuke stadjes zijn dus Zermatt, maar ook Sion en Brig.

Passen in Zwitserland

Het enorme voordeel van een vakantie in Zwitserland met de bus, is dat je over de prachtige passen zult rijden! De passen zijn smalle bergpaden die je voeren tot hoog over de bergen en garant staan voor de prachtigste uitzichten. Vaak niet de snelste route, maar wel de mooiste! Met eigen auto zijn het vaak enge weggetjes, waardoor je ook nog weinig tijd hebt om om je heen te kijken. Tijdens een busreis rijdt de bekwame, ervaren chauffeur jullie veilig over de passen én heb je volop de tijd om ervan te genieten!

Boek uw busreis naar Zwitserland

Zwitserland is dus een geweldig land om per bus te ontdekken. Bekijk daarom snel de aanbieders van Zwitserland busreizen die wij voor je hebben geselecteerd hebben. Zoals je van 1-reizen gewend bent hebben we de beste reisorganisaties voor je uitgezocht. Betrouwbare organisaties met leuke excursies en bekwame chauffeurs die je door het mooie Zwitserland loodsen.

PACKAGES

0 Tours in Busreis Zwitserland

United States

Check the best Tours

Contact Us

lovetravel@theme.com

Busreis Zwitserland

PACKAGES