TOP 5 STEDEN VOOR EEN HEERLIJKE BUSREIS

Geniet in één van deze vijf steden van een onvergetelijke busreis!

TOP VIJF STEDEN VOOR EEN BUSREIS

Steden in Europa zijn misschien niet het snelst te bereiken per bus, toch is het een populaire manier van reizen. Tijdens de busreis kun je het beste van de stad ontdekken! Reisorganisaties nemen je onder leiding van een gids mee naar de mooiste bezienswaardigheden. Op deze pagina hebben we een top 5 gemaakt van de beste steden voor een heerlijke busreis!

1. Parijs

Parijs is dé stad om te bezoeken tijdens een heerlijke busreis. Reisorganisaties nemen je graag mee naar de mooiste plekken van de stad en bieden je genoeg tijd om zelf de stad te ontdekken. Wat dacht je van een bezoek aan de Eiffeltoren of de Notre Dame? Het behoort vaak allemaal tot de mogelijkheden tijdens een leuke reis naar Parijs. Ook is de afstand gunstig, in zo’n 7 á 8 uur rijden sta je in het centrum van Parijs.

 

BEKIJK DE BUSREIZEN

2. Berlijn

De Duitse hoofdstad Berlijn is de nummer twee in de lijst. In Berlijn kun je veel bezienswaardigheden bekijken, wat dacht je van de Brandenburger Tor en de Berlijnse muur? Reisorganisaties nemen je graag mee naar deze schitterende stad!

 

BEKIJK DE BUSREIZEN

3. Praag

Praag is de hoofdstad van Tsjechië en trekt jaarlijks honderdduizenden toeristen. De stad heeft een rijke geschiedenis, dit is goed terug te zien aan de grote hoeveelheid historische gebouwen in de stad. De rivier de Donau stroomt door de stad, dit zorgt in de avond voor een magische sfeer. Aanraders om te bezoeken zijn o.a. de Karelsbrug, de Sint-Vituskathedraal en de Praagse Burcht.

 

BEKIJK DE BUSREIZEN

4. Londen

Londen is een schitterende stad in het centrum van Engeland. Bezoek tijdens je busreis naar Londen schitterende gebouwen als Buckingham Palace en de Big Ben. Je hebt tijdens je reis genoeg tijd om naast het vaste programma ook zelfstandig de stad te ontdekken. Ideaal voor een leuk weekendje weg! Kies daarom voor een 3, 4 of 5 daagse busreis naar deze stad.

 

BEKIJK DE BUSREIZEN

5. Rome

De Italiaanse hoofdstad Rome heeft een rijke geschiedenis en is een aanrader om te bezoeken per bus. Bezoek met de bus de hoogtepunten van de stad en waan jezelf in de oude Romeinse tijd. Met bezienswaardigheden als het Colosseum, Vaticaanstad en de Trevi Fontein trekt Rome ieder jaar miljoenen bezoekers uit alle windstreken. Reisorganisaties combineren een busreis naar Rome vaak met een reis naar Venetië, Pompeï of Sorreinto.

 

BEKIJK DE BUSREIZEN