JONGEREN BUSREIZEN

De leukste busreizen voor jongeren naar o.a. Blanes, Lloret de Mar, Salou & Rimini vergelijk je op 1-Reizen.nl

JONGEREN BUSREIZEN SPANJE, ITALIË EN KROATIË

De leukste bestemmingen voor jongeren! Een busreis is goedkoop, super gezellig en een uiterst relaxte manier van vakantie vieren! Zo hou je genoeg geld over om tijdens je vakantie uit te geven. Wie wil er nu geen goedkope jongerenvakantie?

Al sinds jaar en dag gaan jongeren graag met de bus op vakantie. Met de bus naar Calella, Lloret de Mar, Salou of andere plaatsen in Spanje. Of Rimini in Italië? Of Porec in Kroatië? Iedereen kent het en eigenlijk móet je er wel een keer geweest zijn. Je kunt vaak zelf kiezen in welke gedeelte van een stad je verblijft. Vind je het bijvoorbeeld super gezellig met andere Nederlanders? Zoek dan een Nederlandse wijk. Liever niet? Dan kun je ook in één van de andere gezellige gedeeltes gaan zitten. Jongerenvakanties zijn er in alle soorten en maten, dus je vindt vast iets dat bij jullie past!

BESTEMMINGEN

LLORET DE MAR

WAAROM EEN JONGERENREIS MET DE BUS?

 • De goedkoopste manier om naar je bestemming te gaan
 • Leer leuke mensen kennen in de bus
 • Na de lange busreis word je voor je hotel afgezet!

TOUROPERATORS VERGELIJKEN

Georganiseerde jongeren busreizen

Ga je voor het eerst zonder je ouders op vakantie? Of heb je het vaker gedaan en vind je het wel relaxed als de reisorganisatie van alles kan organiseren? Boek dan bij bijvoorbeeld GoGo reizen of Beachmasters. Zij regelen de busreis voor je (opstappen bij jou in de buurt) en het hotel of appartement dat je hebt uitgekozen. Maar als je het leuk vindt kan er nog meer! Bij aankomst organiseren ze in een gezellige kroeg een welkomstbijeenkomst. Daar vertellen ze je meteen alles over de excursies die je kunt boeken in de omgeving, gezellige stapavonden naar discotheken en kroegentochten. Je kunt je via de reisleiding dan ook meteen inschrijven. (Soms kun je dit ook al vooraf boeken trouwens).

Bij die welkomstbijeenkomst ontmoet je ook meteen de andere vakantiegangers die die week/weken op jouw bestemming zijn. Kun je meteen zien of het klikt en jullie gezellig samen de kroeg in gaan!

Behalve stappen zijn er natuurlijk ook andere dingen te doen. Als je een jongerenvakantie Blanes of Lloret boekt bijvoorbeeld, kun je een leuk uitstapje naar wereldstad Barcelona maken. Soms kun je ook het achterland in en de natuur ontdekken, bijvoorbeeld per coole jeepsafari. Of naar lokale marktjes in de buurt. Bekijk de excursies bij aankomst of vooraf en kies degene die jou het leukste lijken.

Reistijd

Als je met de bus op vakantie gaat, ben je altijd iets langer onderweg dan met het vliegtuig. Daarmee bespaar je wel vaak een hoop geld en dat is ook wat waard. Kun je weer een extra keertje uit eten op vakantie. Naar de Costa Brava ben je meestal zo’n 20 uur onderweg. Ga je naar op vakantie naar Benidorm met de bus (Costa Blanca), dan ben je ongeveer 24 uur onderweg. Klinkt lang, maar in een comfortabele bus kun je een flink stuk slapen en het is bovendien ook super gezellig!

Ideeën voor jongerenreizen

Benieuwd waar jullie dit jaar een gezellige zon- en feestvakantie kunnen vieren? Wij hebben een paar ideeën voor goedkope jongerenvakanties voor je op een rijtje gezet:

 • Jongerenvakantie Lloret de Mar (Spanje)
 • Jongerenvakantie Blanes (Spanje)
 • Jongerenvakantie Malgrat de Mar/Santa Susanna (Spanje)
 • Jongerenvakantie Salou (Spanje)
 • Jongerenvakantie Porec (Kroatië)
 • Jongerenvakantie Novalja (Kroatië)
 • Jongerenvakantie Rimini (Italië)
 • Jongerenvakantie Albufeira (Portugal)

Kies de leukste bestemming en geniet samen met je vriend(inn)en van de gezellige zomervakantie ooit!

Berlin

Busreis Rome

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ut efficitur ante. Donec dapibus dictum scelerisque.

DETAILS

Hong Kong

Busreis Londen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ut efficitur ante. Donec dapibus dictum scelerisque.

DETAILS

Phuket

Busreis Bloemenriviera

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ut efficitur ante. Donec dapibus dictum scelerisque.

DETAILS